Snoop Dogg atlasa dziesmas jaunajam albumam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Reperis Snoop Dogg 17. oktobri ir paziņojis sava jaunā albuma „Blue Carpet Treatment” iznākšanas datumu. Ieraksta viesmākslinieku pulkam var pieskaitīt Steve Wonder, The Game, R. Kelly, Brandy un Daz & Kurupt.

Albumu producē Neptunes, Timbaland un Rick Rock. Snoop Dogg ir ierakstījis dziesmas ar draugu un bijušo kolēģi Dr. Dre, no kurām, iespējams, dažas būs dzirdamas arī jaunajā albumā.

Mākslinieks jaunajam albumam ieplānojis izsijāt vidēji 16 no bagātīgā 300 sarakstīto dziesmu klāsta. „Esmu strādājis ar materiālu 9 mēnešus,” stāsta reperis. „Esmu tik daudz ko sarakstījis, ka, iespējams, daļu no tā izmantošu vēl citiem albumiem.”

Stīvijs Vonders un Snoop Dogg satikās pagājušogad, kad kopā ierakstīja „Have a Talk With God”.

Līdz ar albuma iznākšanu mākslinieks jau novembrī ieplānojis iepriecināt fanus ar DVD „The Adventures of The Blue Carpet Treatment”. Diskā tiks iekļauti 10 animēti mūzikas video no jaunās plates.

Snoop Dogg ir sagatavojis arī pilnmetrāžas filmu „A Woman’s Touch”, kas pie skatītājiem nonāks jau nākamā gada janvārī. Filmas skaņu celiņš tiks izdots februārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu