Ozijs piedāvā faniem veidot videoklipu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ozijs Osborns izsludinājis konkursu par labāko videoklipu savam jaunajam singlam «I Don't Wanna Stop!». Konkurss sniedz iespēju ikvienam interesantam izveidot savu dziesmas klipa versiju, liekot lietā fantāziju un pieejamo tehniku.

http://www.ozzy.com

Kad klips ir gatavs, jāaizpilda pieteikuma anketa oficiālajā mūziķa mājas lapā, un gatavais video pa pastu jānosūta uz mūziķa mājas lapā norādīto adresi līdz šā gada 10. jūnijam. Uzvarētāja materiāls kļūs par oficiālo dziesmas videoklipu.

http://www.headbangersblog.com

Dziesma «I Don't Wanna Stop!» ir pirmais singls no drīzumā gaidāmā Ozija Osborna jaunā albuma «Black Rain». Šis būs pirmais mūziķa albums pēc septiņu gadu ilgas pauzes.

Interneta portālam «WWE.com» Ozijs Osborns par šā brīža izjūtām stāsta: «Šogad man paliek 59 gadi. Cilvēki man saka, ka es jau laikam drīz pametīšu skatuvi, un tā tālāk. Bet ziniet, es apstāšos tikai tad, kad tiešām nespēšu vairs neko izdarīt. Esmu mēģinājis atpūsties un neko nedarīt, bet... Man pietrūkst fanu. Pietrūkst tās skaņas, ko rada trakojošs fanu pūlis koncertā... Tā ka es vēl nekur netaisos pazust!»

Jau pēc divām nedēļām, 31. maijā, Ozijs Osborns ieradīsies Latvijā un sniegs koncertu «Arēnā «Rīga»». Sakarā ar lielo interesi par gaidāmo koncertu arī jauniešu vidū tirdzniecībā laistas papildu 1000 skolēnu un studentu sēdvietu biļetes trešajā stāvā (307.–310. sektorā). Studentu un skolēnu biļešu cena ir 20 latu.

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu