MTV balvas ceremoniju vadīs Eva Longorija (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Holivudas zvaigzne Eva Longorija Pārkere (Eva Longoria) vadīs 17. ikgadējo MTV Eiropas mūzikas balvu pasniegšanas ceremoniju, kas 7.novembrī norisināsies Madridē un tiks translēta tiešraidē visā pasaulē, šodien savā interneta vietnē paziņojis mūzikas kanāls MTV.

Ceremonijā piedalīsies arī dziedātāji "Ke$ha", "Kid Rock" un Keitija Perija, kā arī amerikāņu rokgrupas "Linkin Park" un "Kings of Leon".

"Esmu tik sajūsmināta, ka vadīšu MTV Eiropas mūzikas balvu pasniegšanas ceremoniju tik brīnišķīgā pilsētā kā Madride!

Nevaru vien sagaidīt, kad redzēšu daudzos lieliskos priekšnesumus, un esmu lepna, ka visvairāk mūzikas balvām šogad nominētas divas apbrīnojamas sievietes, kas rada izcilu popmūziku, - Lady Gaga un Keitija Perija," pavēstīja Longorija Pārkere.

Aktrise, kura tikusi nominēta Zelta Globusa balvai un ieguvusi ASV Kinoaktieru ģildes balvu, vislabāk pazīstama ar savu lomu populārajā ASV televīzijas seriālā "Desperate Housewives".

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu