Finālā neiekļūst Ieva Pļavniece un Ivo Fomins (280)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trīs šovā palikušie pāri – Intars Rešetins un Jana Kay, Ieva Pļavniece un Ivo Fomins, Liene Zostiņa un Edijs Šnipke - rādīja, ko māk, un katrs no viņiem centās pārsteigt skatītājus, kā nu prata.

„Zvaigžņu lietus” dalībnieku vidū vakar valdīja īpašs satraukums, jo pēc balsojuma beigām izšķīrās, kurš izies, bet kurš finālā cīnīsies par šova galveno balvu – 20 000 eiro. Nākamnedēļ LNT grandiozākā šova finālā ar saviem priekšnesumiem pārsteigs Intars Rešetins un Jana Kay un Liene Zostiņa ar Ediju Šnipki. Dalībnieki šoreiz bija sagatavojuši īpaši aizraujošus un krāšņus priekšnesumus, lai pārsteigtu visus „Zvaigžņu lietus” skatītājus. Pāri savos priekšnesumos izpaudās ne tikai paši, bet viņiem talkā nāca striptīzdejotājas, uz skatuves izbrauca vairāki motocikli, un Lienei Zostiņai bija 10 000 latu vērta kaklarota. Diemžēl šovā viszemāko vērtējumu žūrijas un skatītāju kopvērtējumā ieguva Ieva Pļavniece un Ivo Fomins.

Kā ierasts, dalībnieku priekšnesumus vērtēja režisors Valdis Lūriņš, profesionālā Latvijas Nacionālās operas soliste Andžela Goba, mūziķis Jānis Stībelis un TV dīva Jana Duļevska.

„Zvaigžņu lietus” trešās vietas ieguvēji Ieva Pļavniece un Ivo Fomins pēc pusfināla teica paldies visiem saviem draugiem un atbalstītājiem. Paši viņi atzina, ka šova laikā parādījuši sevi no labākās puses. Arī skatītāji un žūrija vienmēr Ievas un Ivo priekšnesumus ir vērtējuši profesionāli, un viņu uzvedumi ir palikuši sirdī lielai daļai Latvijas iedzīvotāju.

Šova „Zvaigžņu lietus” FINĀLS LNT ekrānos plkst. 21.00 tiešraidē no Rīgas Kinostudijas.

Komentāri (280)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu