Nedēļas mākslinieks: Antony and the Johnsons (audio) (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā iepriekš ziņots, 4.jūlijā ASV Neatkarības dienas vakarā Rīgā viesosies Ņujorkas grupa «Antony and the Johnsons» ar tās solistu Entoniju Hegertiju (Antony Hegarty) priekšgalā.

Muzikālās apvienības pārstāvji sola, ka Rīgā uz «Sapņu Fabrikas» skatuves kāps 9 mūziķi un tiks pārstāvēti tādi mūzikas instrumenti kā klavieres, vijoles, ģitāras, čelli un sitamie instrumenti, TVNET informēja koncerta rīkotāji.

Entonijs izteicies, ka ir priecīgs par šīs vasaras koncertprogrammu, kas dod iespēju grupai iepazīt jaunas vietas un klātienē tikties ar «Antony and the Johnsons» mūzikas lietpratējiem no inteliģentākajām pilsētām.

Info par grupas koncertnorises vietām 2007. gada vasaras sezonai atradīsiet grupas mājaslapā, sadaļā «Events».

Rīkotājorganizācijas SIA «Izklaides menedžmenta studija» (IMS) pārstāvji informē, ka pirms koncerta, spēlējot mūziku no savas vinila plašu kolekcijas, galveno vakara viesu sagaidīšanai draudzīgu noskaņu uzturēs mūzikas žurnālists un DJ Uldis Rudaks, atskaņojot no «King Crimson», Lū Rīda, Toma Veitsa un Lorijas Anderones līdz «Belle & Sebastian», Pītam Dohertijam, Patrikam Volfam un «Arcade Fire».

Vakara gaitā klausītājus pēc ilgāka klusuma perioda priecēs arī atkalapvienojusies grupa «Satellites LV», kas atskaņos dažus skaņdarbus no ieraksta «Kind Of Glue», kā arī uzsauks vairākas pavisam jaunas dziesmas.

Koncerta rīkotāji atgādina par īpašo koncerta piedāvājumu - biļeti 2 personām, «Viņam un Viņai», par draudzīgu cenu Ls 33,-, kā arī aicina neatlikt biļešu iegādi uz pēdējo mirkli, jo cenas mainīsies.

Biļetes «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās vai internetā.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu