Zināms jaunās «Zvaigžņu karu» filmas nosaukums

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Populārās filmu sērijas «Star Wars» («Zvaigžņu kari») jaunāko daļu sauks «Star Wars: The Force Awakens» («Zvaigžņu kari: Spēka atmošanās»), ceturtdien paziņoja kinostudija «Walt Disney Studios».

Beigusies filmas uzņemšana. Kinolente iznāks kinoteātros 2015.gada decembrī.

Līdz šim izdotas divas «Zvaigžņu karu» triloģijas. Gaidāmā filma būs pirmā daļa no jaunas trīs filmu sērijas, ko veidos zinātniskās fantastikas režisors Dž.Dž.Abramss.

Filmā spēlēs iepriekšējo «Zvaigžņu karu» filmu zvaigznes Harisons Fords, Kerija Fišere un Marks Hamils. Tajā spēlēs arī aktieri Adams Draivers, Oskars Īzaks, Endijs Serkiss, Džons Bojega un Deisija Ridlija, kā arī seriāla «Game of Thrones» («Troņu spēle») aktrise Gvendolīna Kristija.

2012.gadā «Disney» par 4,05 miljardiem ASV dolāru (2,96 miljardiem eiro) pārpirka režisora Džordža Lūkasa kinostudiju «Lucasfilm» un līdz ar to arī tiesības uz «Zvaigžņu karu» sēriju. Studija plāno izdot jaunu «Zvaigžņu karu» triloģiju, kā arī vairākas radniecīgas kinolentes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu