Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Relicseed "Slaucējs Smalkjūtīgais" (1)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Latviešu "heavy metal" žanra apvienība "Relicseed" laiž klajā vienu no sava debijas albuma skaņdarbiem – dziesmu "Slaucējs Smalkjūtīgais", kuras tehniskā un kompozicionālā struktūra atspoguļo šā gada novembrī gaidāmā grupas debijas albuma kontekstu, informē grupas pārstāvji.

"Kā ierasts, grupa netieši, taču skaidri un nepārprotami pauž savu attieksmi pret apkārt notiekošo; variē ar muzikālajiem izteiksmes līdzekļiem un nepievērš uzmanību tradicionālajiem skaņdarbu formātiem," teikts grupas izplatītajā paziņojumā.

"Relicseed" albuma prezentācijas koncerti notiks trīs Latvijas pilsētās: Cēsīs "Fonoklubā” (26.11.10.), Rīgā "Studentu klubā" (03.12.10.) un Liepājā "Fontaine Palace" (30.12.10.), kur paredzēts minitūres noslēgums. Jāpiebilst, ka faniem grupa ir sagatavojusi mazu muzikālu pārsteigumu, kas tiks atklāts, izsūtot ielūgumus uz katru no koncertiem.

Pirms tam (15. oktobrī) "Relicseed" nu jau ceturto reizi pieskandinās Rīgas Kongresu namu leģendārā mūzikas un mākslas festivāla "Bildes" ietvaros, kurš šogad svin savu 25. dzimšanas dienu.

Nepalaid garām!

Uz augšu