Dziedātājs Jānis Stībelis modes skates apmeklē savtīgu iemeslu dēļ

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātājs Jānis Stībelis drīzumā pabeigs darbu pie sava jaunā albuma, tāpēc tiek apmeklētas modes skates, lai viņš spētu atrast kādu interesantu tērpu, kurš paspilgtinātu elektroniski futūristisko albuma skanējumu.

Jānis Stībelis apmeklē modes skates tīri pragmatiska iemesla dēļ. Mākslinieks vairāk skatās uz tērpiem, lai saprastu, vai nevar ko izmantot sava jaunā albuma koncepcijai.

Foto: Nauris Garkaklis

«Apmeklēju modes skates tīri savtīgu apsvērumu dēļ, jaunā albuma koncepts ir elektroniski futūrisks, skatoties uz tērpiem, man galvā skan albuma mūzika un es mēģinu atrast ko tādu, kas pēc imidža atbilstu dziesmām, tātad jebkuru modes skati apmeklēju tīri savtīgu iemeslu dēļ,» smejas Jānis.

Jānis uzskata, ka zīmolu laiks ir beidzies, mēs visi pārvērtējam zīmolu nozīmi un izvēlamies, vai kļūsim par viņu upuriem, vai tomēr būsim individuāli.

«Protams, es nevaru noliegt, ka zīmols ir kvalitātes un interesanta dizaina rādītājs. Pats arī šad tad izvēlos dizaineru radītu apģērbu, bet parasti tie ir jaunie Beļģijas dizaineri,» tā Jānis.

Foto: Nauris Garkaklis

Arī uz Latvijas dizaineru tērpiem Jānis skatās ar nākotnes acīm; viss, kas nepieciešams, ir dizainu ievirzīšana komerciālā plaknē, un, lai tā notiktu, viss, kas ir vajadzīgs, ir labs menedžments.

Jaunais albums dienas gaismu ieraudzīs 21. februārī, kad notiks arī prezentācijas koncerts, un tas tiks ieturēts elektroniskās mūzikas noskaņās, jo, izmantojot kādu vecu, aizmirstu lietu ar mūsdienu skatījumu, tas kļūst citādāks nekā astoņdesmitajos gados un piedod visam vērtību,» nosaka Jānis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu