Feista uzvar Kanādas mūzikas balvu "Juno" pasniegšanā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātāja Feista ieguvusi visvairāk - piecas - godalgas svētdien Kalgari notikušajā Kanādas mūzikas balvu "Juno" pasniegšanas ceremonijā, ziņo "Contactmusic".

Kanādiešu dziedātāja Leslija Feista, kura kā skatuves vārdu izmanto savu uzvārdu, saņēma galveno - gada labākā mākslinieka balvu, kā arī tika apbalvota par gada labāko singlu (dziesma "1234"), gada labāko albumu un gada labāko popmūzikas albumu (albums Feist - One Two Three Four), kā arī tika atzīta par labāko dziesmu autori.

function orbRadio(songid){var playerWin = window.open(''http://www.orb.lv/player2/?cat=user&subcat=79652&subcat2=836277&songid=''+songid+'''',''player_new'',''width=950,height=650,left=0,top=0,scrollbars=yes,resizable=yes'');playerWin.focus();}Feist - One Two Three Four

Feista, kas šogad bija nominēta četrām "Grammy" balvām, cīņā par gada labākā mākslinieka titulu pārspēja tādas Kanādas mūzikas zvaigznes kā Selīnu Dionu un Avrilu Lavinju.

Fanu izvēles balvu ieguva dziedātājs un dziesmu autors Mailks Bublē, Barbadosas dziedātāja Riana saņēma balvu par labāko ārzemju mākslinieka albumu, bet kanādiešu rokgrupa Arcade Fire tika apbalvota par gada labāko alternatīvās mūzikas albumu.

Par gada labāko grupu tika atzīta kantrimūzikas grupa Blue Rodeo, kas vēl saņēma balvas par labāko pieaugušo alternatīvo albumu un labāko videoklipu, bet par labāko jauno grupu atzīta neatkarīgā roka grupa "Wintersleep".

Vēl "Juno" balvas saņēma Pols Brants par gada labāko kantrimūzikas ierakstu un alternatīvā metāla grupa "Finger Eleven" par gada labāko rokmūzikas albumu.

Savukārt pagājušā gadsimta septiņdesmito gadu kanādiešu smagā metāla grupa "Triumph" tika uzņemta Kanādas Mūzikas slavas zālē, pavēstīja "Reuters".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu