Zināmi deviņi "Latvijas Zelta talantu 2010" pusfinālisti (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien, 25. septembrī, LNT kanāla tiešraidē no "Sapņu fabrikas" Rīgā šova "Latvijas Zelta talanti 2010" trešā raidījuma ietvaros tika noskaidroti vēl trīs pusfinālisti.

Katra dalībnieka uzstāšanos vērtēja profesionāla žūrija, kuras sastāvā bija divi pastāvīgie žūrijas locekļi - dziedātāja un vokālā pedagoģe Ieva Kerēvica un dejotājs, horeogrāfs un režisors, deju studijas "Dzirnas" vadītājs Agris Daņiļēvičs. Savukārt trešais žūrijas pārstāvis bija "Radio SWH" direktors, vokālās grupas "Cosmos" virsmenedžeris Jānis Šipkēvics.

Ar talantu tika novērtēti deviņi no desmit priekšnesumu izpildītājiem. Vienīgā, kura nesaņēma nevienu zvaigzni un par kuru skatītāji balsot nevarēja, bija Dana Sokolova no Rīgas, kura dziedāja Kristīnes Agileras dziesmu "Candyman".

Skatītāji balsojumā noteica trīs vistalantīgākos dalībniekus, kuri savu talantu varēs parādīt arī šova pusfinālā. Viena no pusfinālistēm ir Agate Zālīte no Rīgas, kura dejoja baletu. Agatei ir deviņi gadi, bet ar baletu viņa aizraujas jau sešus gadus! Vēl pusfinālā iekļuva Inga Piterniece no Liepājas, kura ikvienu pārsteidza ar savu skaisto un skanīgo balsi. Inga dzīvo un strādā Liepājā, viņa ir lietvede, bet viss brīvais laiks paiet dziedot un komponējot dziesmas. Un trešais pusfinālists ir Gatis Veilands no Liepājas, kurš demonstrēja neparastu un vienreizēju talantu - gleznošanu ar matu dzenamo mašīnīti.

Šobrīd jau ir noteikti deviņi dalībnieki, kuri visvairāk sajūsmināja skatītājus un kuriem būs iespēja sevi vēl pierādīt šova pusfinālā, lai turpinātu cīņu par titulu "Latvijas Zelta talants 2010" un galveno balvu – 5000 EUR.

No šova pirmā un otrā raidījuma uz pusfinālu tika: balerīna Grieta Grīnberga no Liepājas, brālis un māsa Aleksandrs un Jekaterina Judičevi no Rīgas, kuri dziedāja skaistu dziesmu, Kristīne Cīrule no Limbažiem, kura pārsteidza ar savu skanīgo balsi, Annemarija Paula no Rīgas, kura rādīja nepārspējamu dziedāšanas tehniku – jodelēšanu, Dāvis Dudelis no Jaunmārupes, kurš demonstrēja BMX Flatland trikus un Sabīne Prenclava no Purmsātiem, kura visus sajūsmināja ar skanīgu un skaistu balsi.

Nākamsestdien, 2. oktobrī, plkst. 22.05 sāksies LNT Ziņu dienesta veidotā "Vēlēšanu nakts", tādēļ

ar šova "Latvijas Zelta talanti 2010" dalībniekiem būs iespēja atkal tikties tikai pēc divām nedēļām, 9. oktobrī, ierastajā laikā – plkst. 20.35.

Šovu "Latvijas Zelta talanti 2010" ikviens var vērot klātienē "Sapņu fabrikā", iepriekš iegādājoties biļetes "Biļešu servisa" kasēs. "Zelta Zivtiņas" un "Tele2" klienti biļetes uz šova tiešraidēm var iegādāties par 30% lētāk, pasūtot atlaižu kodus mobilajā portālā wap.tele2.lv.

Šogad šova "Latvijas Zelta talanti 2010" ietvaros papildus darbojas neatkarīgā profesionāļu žūrija, kas vērtē jaunos Latvijas talantus piecās kategorijās - foto, video, mūzikā, sportā, dizainā un mākslā – un par spilgtākajiem sniegumiem piešķirs "ZZ stipendijas" Ls 1000 apmērā talanta tālākai attīstīšanai. Jaunieši līdz 21 gadu vecumam var pieteikties "ZZ stipendijām" vēl tikai šonedēļ, līdz 30. septembrim, portālā www.zeltatalanti.lv.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu