Timbaland pievieno kolekcijai vēl vienu numur viens (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apvienotās Karalistes singlu topā jauns čempions - Timbaland pied. Nelly Furtado un Justin Timberlake "Give It to Me" (Interscope)

Superproducenta jaunākais veikums (no soloalbuma "Shock Value") pēc pagājušās nedēļas debijas 8. pozīcijā spējis nedēļas laikā uzkāpt līdz pašai virsotnei. Skaņdarbs šobrīd ir pirmais arī ASV "Billboard Hot 100" sarakstā. Timbalandam uz pēdām min britu dīdžeja Marka Ronsona versija par leģendārās Mančestras grupas The Smiths dziesmu "Stop Me if You Think You''ve Heard This One Before" (no smitu 1987. gada plates "Strangeways Here We Come"). Jaunklāto versiju iedziedājis austrālietis Daniels Merivezers (Daniel Merriweather). Ronsona pilnais albums "Versions" iznāk šonedēļ. No jaunpienācējiem visaugstāk (41-12) izdevies uzkāpt amerikāņu rokeriem Fall Out Boy ar "Thnks For Th Mmrs" (Mercury). Britu popdziedonis Garets Geits ar "Changes" tikai 14. vietā.

Savulaik slavenie Linkin Park ar jauno veikumu "What I''ve Done" (Warner Bros.) spējuši pārdot tik daudz singlu kopiju, ka pakāpušies no 39. vietas uz 13. Iespaidīgs kāpums arī Bloc Party puišiem - "I Still Remember" (74-20). Trents Reznors un Nine Inch Nails ar "Survivalism" (Interscope) - 29. vietā.

Ārpus pirmā divdesmitnieka debitējuši Muse, jaunie britu emorokeri Elliot Minor un Klaxons. Diemžēl lieliskie The Shins ar otro singlu "Australia" (skat. video) no aktuālās plates "Wincing The Night Away" tikai 62. vietā.

Albumu topā pirmajā vietā otro nedēļu pēc kārtas amerikāņu grupa Kings Of Leon ar trešo studijas plati "Because of the Times" (Hand Me Down/Sony BMG). Konors Obersts un viņa "Gaišās acis" (Bright Eyes) ar jauno studijas plati "Cassadaga" (Polydor), neskatoties uz masīvo reklāmas kampaņu tikai numur 13.

R&B dziedātāja Siara (Ciara) ar "The Evolution" (LaFace) Apvienotās Karalistes albumu listē debitē 17. pozīcijā. Pie jaunās plates strādājuši producenti Rodnijs Džerkins (Rodney Jerkins), Farels Viljamss (Pharrell Williams), will.i.am, Lil Jon un Polow Da Don.

Leģendārā britu rokgrupa Marillion ar jauno, pēc skaita 14 studijas plati "Somewhere Else" - 24. vietā.

Video: The Shins "Australia":

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu