Naktsklubā "Colonnade" notiks zviedru grupas "Lowe" koncerts (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

28.martā plkst. 23 naktsklubā "Colonnade" (Dzirnavu ielā 57) notiks zviedru grupas "Lowe" koncerts.

"Lowe" mūzika - tādu mākslinieku kā "Depeche Mode", "New Order", "Keane" un "A-ha" skaņu kvintesence, kas palaista caur prizmu zviedru sintētiskā estētikā un dubultota uz draivu leģendārajā "Statemachine", kuras divi dalībnieki tagad spēlē grupā "Lowe".

Frāze "Ražots Zviedrijā" mūzikā jau pati par sevi skan kā labākā rekomendācija. Basģitārists Rikards Gunnarsons ir Rutgera Gunnarsona dēls, kas ir viens no slavenākajiem zviedru mūziķiem, kurš strādājis ar ABBA, Eltonu Džonu un Selīnu Dionu. Rikards ir spēlējis arī Mobija (Moby) koncertā.

Grupa debitēja ar singliem "The Vanishing" un "Ahead of our Time", kuri ne tikai Zviedrijā, bet arī citur uzreiz sasniedza topu virsotnes.

"Lowe" bija nominēta balvai "Scandinavian Alternative Music 2005 (SAMA)". "Lowe" kļuva par pirmo Skandināvijas grupu, kura bija nominēta šai prēmijai uzreiz trijās kategorijas: "Newcomer of the year", "Best song", "Best album".

Biļešu cena 5-8 Ls

Grupa prezentēs savu jauno albumu "1000 Miles".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu