Snoop Dogg nepiespriež reālu cietumsodu (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdien Kalifornijas štata tiesā amerikāņu reperim Snoop Dogg trešdien izdevās izvairīties no reāla cietumsoda par ieroču un narkotiku glabāšanu, kad viņš pēc būtības atzina savu vainu. Tiesa reperim piesprieda nosacītu sodu.

Snoop Dogg tiesā paziņojis, ka noliedz savu vainu, taču piekrīt un nepretosies tiesas spriedumam, kas pēc būtības, bet ne tehniski, nozīmē savas vainas atzīšanu.

Reperim, kura īstais vārds ir Kelvins Broduss, pateicoties šim paziņojumam, izdevās izvairīties no cietumsoda. Viņam tika piespriests piecu gadu pārbaudes laiks un 800 stundas sabiedriskā darba.

Kaut arī reperis noorganizējis futbola līgu trūcīgiem jauniešiem, tiesnesis nolēma, ka tikai pusi savu sabiedriskā darba stundu viņš drīkst atstrādāt saistībā ar šo līgu.

Pagājušā gada novembrī Broduss tika aizturēts Losandželosā, kad viņa mašīnā tika atrasta marihuāna un šaujamierocis. Pēc tam vēl viens šaujamierocis tika atrasts viņa mājās.

Apsūdzētā advokāts Donalds Etra tiesnesim sacīja, ka marihuāna Brodusam ir izrakstīta migrēnas ārstēšanai, taču tiesnesis lēma, ka Brodusam jābūt rakstiskai medicīniskai atļaujai izmantot šīs narkotikas.

Tiesnesis arī brīdināja, ka repera apsardzes darbinieki un personāls nedrīkst būt kādas bandas locekļi.

Ja Broduss pārkāps pārbaudes laika noteikumus, viņam būs jāizcieš trīs gadus ilgs cietumsods.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu