Radiohead dziesmas 4 stundas garš remikss un video (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Četras stundas garš britu grupas Radiohead dziesmas "Videotape" remikss tiks izdots videokasetes formātā un skaņdarbu pavadīs atbilstoši vizuāli tēli, ziņo "New Musical Express".

Šo dziesmas versiju veidojis bijušais trio "Dakota Oak" dalībnieks Džeimss Ratledžs, kurš agrāk remiksējis arī tādu grupu kā Foals un Bloc Party skaņdarbus.

Skaņu pavadošos attēlus sarkanā, zilā un zaļā krāsā radījis Filips M.Leins, bet kasetes noformējumu veidojis Džeikobs Blendijs.

Izgatavota tikai viena šāda šīs dziesmas versijas un video kopija, un tās radītāju trio tuvākajā nākotnē vēlas to pārdot interneta izsoļu vietnē "eBay", lai vāktu līdzekļus Lielbritānijas labdarības organizācijai "Missing People", kas cenšas palīdzēt pazudušiem cilvēkiem, to ģimenēm un klaiņojošiem pusaudžiem.

Šī labdarības organizācija Ratledžam ir ļoti nozīmīga, jo viņa bijušais grupas biedrs Deivs Taijaks 2002.gadā pazuda Korsikas salā, kur pēc diviem gadiem viņu atrada mirušu.

Dziesmas "Videotape" oriģinālā versija atrodama "Radiohead" jaunajā albumā "In Rainbows".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu