Mīlgrāve: es lieku ļoti lielas cerības uz Aišu! (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Par starptautiskā jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis 2009" Latviju pārstāvošās dalībnieces Aišas dziedāšanas prasmi „Mikrofona ierakstu” direktore Elita Mīlgrāve izsakās ļoti pārliecinoši: “Es ticu viņas spēkam un talantam, tāpēc lieku lielas cerības uz labu rezultātu!”

“Aiša ir ļoti dzīvelīga un atsaucīga. Viņas uguns un komunikablitāte ir lieliski ieroči ceļā uz panākumiem. Viņa arī ātri mācās un spēj veselīgi uzņemt kritiku, tāpēc domāju, ka izredzes mums ir diezgan lielas,” par Aišas iespējamiem panākumiem konkursā izsakās „Mikrofona ierakstu” direktore Elita Mīlgrāve.

Elita Mīlgrāve un Aiša turpina gatavot izdošanai arī dziedātājas otro albumu, kas dienas gaismu ieraudzīs vasaras beigās – augustā. Domājam, ka arī oktobrī Aiša apceļos Latviju ar nelielu koncerttūri. Tomēr pašlaik tas viss tiek uz laiku nolikts malā, jo visi spēki tiek koncentrēti konkursam.

Kad jautājam, kā Aiša jūtas, kādas ir pašas prognozes par uzstāšanos starptautiskajā konkursā, viņa pārliecinoši atbild: “Lai gan esmu nobijusies un mazliet satraukta, jums varu apsolīt vienu, ka ļoti, ļoti centīšos! Latviju pārstāvēšu pēc labākās sirdsapziņas, un apzinos, kāda man ir atbildība...”

Kā jau rakstījām, Aiša konkursa pirmajā dienā dziedās Krista Kristofersona un Freda Fostera dziesmu no Dženisas Džoplinas repertuāra “Me and Bobby McGee”, otrajā dienā - Jāņa Lūsēna dziesmu “Noč”, bet trešajā dziesmu no pašas repertuāra "You Really Got Me Going".

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu