Snoop Dogg izteikts brīdinājums par kārtības traucēšanu (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Repa zvaigzne Snoop Dogg par Hītrovas lidostā izraisītajām nekārtībām izpelnījies brīdinājumu.

Reperim bija jāierodas Londonas policijas iecirknī, kur viņam izteikts brīdinājums par draudīgiem vārdiem vai uzvedību, pārkāpjot sabiedriskās kārtības noteikumus.

Reperis, kura īstais vārds ir Kelvins Broduss, kopā ar pieciem pavadoņiem aprīļa beigās arestēts par lidostā izraisītajām nekārtībām un pavadīja nakti ieslodzījumā.

Policijā ceturtdien bija jāierodas arī repera pavadoņiem.

Policija informē, ka Hītrovas lidostā notikušajās nekārtībās bija iesaistīti kopumā 30 cilvēki.

Kā ziņots, Snoop Dogg pavadoņiem pirms lidojuma uz Johannesburgu Dienvidāfrikā liegta ieeja "British Airways" pirmās klases atpūtas telpā lidostas pirmajā terminālī, jo viņiem neesot bijušas atbilstošas biļetes. Tad repera pavadoņi devušies uz beznodokļu veikalu, kur metuši uz grīdas viskija pudeles un strīdējušies ar personālu.

Izsauktā policija centās aizvest nemiera cēlājus prom no notikuma vietas, taču strīds turpinājās un vairāki policisti guva nelielus savainojumus - grieztas brūces un sasitumus, bet vienam no kārtības sargiem lauzta roka.

Kārtības traucētājiem pārskatāmā nākotnē aizliegts izmantot "British Airways" pakalpojumus.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu