Tribes Of The City un "Logo" Studentu klubā (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 12. maijā, plkst. 23, Latvijas Mūzikas akadēmijas studentu klubā (Raiņa bulvārī 23) koncertus sniegs grupas "Logo" un "Tribes Of The City".

Grupa "Logo" atskaņos 19 dziesmas, starp kurām būs iepriekš panākumus guvušās "Ideāls" un "Man nav kauns", kā arī jaunie radio singli "Ja kādam iet sliktāk kā tev" un "Kontakti".

„Esam atpakaļ pēc ilgāka pārtraukuma un gatavi eksplozijai jaunā skaņā,” īsi un lakoniski saka grupas "Logo" solists Ansis Klintsons.

„Piektdien sprāgs un priekšējās rindas saņems pamatīgu mūzikas starojumu,” jokot turpina Ansis.

„Turklāt šobrīd esam trīs vīri uz skatuves, un tas ir mūsu ideālais sastāvs,” atzīst Ansis, piebilstot, ka šādi beidzot ir izveidojusies pilnīga saskaņa un līdzsvars.

„Rudenī biju uz "Logo" koncertu klubā „Depo”, kurš atstāja ļoti labu iespaidu. Labas melodijas, labs pulss mūzikā, emociju pilni vārdi. Piektdien spēlēsim uz vienas skatuves, un domāju, ka pasākums izdosies interesants,” secina "Tribes Of The City" bundzinieks Ints Barkāns.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu