Izdots jauns DVD un CD sērijā "The Best Of Latvia"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmais izdevums sērijā "The Best Of Latvia" iznāca 2003. gadā un tagad ir sagaidīts turpinājums, teikts mūzikas izdevniecības "Micrec" mājas lapā

Pirmo reizi latviešu mūzikas biznesa vēsturē iznācis ne vien pašmāju labākās eksporta preces ierakstu kompaktdisks, bet arī vairāk nekā 30 pašmāju videoklipu apkopojums DVD! Kā uzskata izlases sastādītāji, abās izlasēs ir apkopotas tās muzikālās vērtības, ar kurām mēs pamatoti varam lepoties.

Šis ir arī lielisks pārskats mūsu centieniem panākt, lai Latvijas izpildītāju vārdi parādītos pasaules apritē. Tas nav vienkāršs process, taču Latvija šajos centienos, iespējams, ir tikusi tālāk nekā, piemēram, Igaunija un Lietuva, un varbūt arī dažas lielākās Austrumeiropas valstis.

Abas izlases var kalpot kā lielisks prezentācijas materiāls, ja vēlamies savus draugus un paziņas iepazīstināt ar mūsu populārās mūzikas labākajiem sasniegumiem.

CD albumā "The Best Of Latvia 2" apkopoti pēdējo 3 gadu interesantākie mākslinieki, no kuriem daudzi ir izdoti arī ārvalstīs un guvuši panākumus vairākās Eiropas un arī Āzijas valstīs, piemēram, Brainstorm, Ladybird u.c.

Savukārt izlases DVD versijas dziesmu saraksts krietni vien atšķiras no CD, un tajā ir iekļauti vairāk nekā 30 latviešu izpildītāju videoklipi, sākot ar šobrīd MTV Europe skatāmo Brainstorm “Thunder Without Rain” un dažādos citos mūzikas kanālos jau bijušajiem “Maybe”, “Colder”, Ladybird “Dangerous To Me”, BTH “Something Got Me Started” un “Last Christmas” un beidzot ar jaunākajiem video no Dona, The Mundane un Raadio. Ļoti interesanti šajā kontekstā ir redzēt arī Hospitāļu ielas “Kaķi” un grupas STandART un Imanta Dakša dziesmu videoversijas.

DVD iekļautie video:

Brainstorm – Thunder without rain Brainstorm – Colder Brainstorm – Maybe Ladybird – Dangerous to me Yana Kay – Tears in the rain BTH – Something got me started Ella – No one knows Dons- Lights Out The Movies – Grace The Hobos – Christian (I’m gonna be) Detlef – The time has come Walters & Kazha - The war is not over F.L.Y. – Hello from Mars Device feat. Ladybird – 4 da club headz Lauris Reiniks & Maarja – And you came C-Stones – Spy Basic Instinct Vs Delete – Shake it up Boyza II feat. Gunnar Rosenberg – Disco rose Tumsa – Lai būtu tā Tumsa – Kad Ēģiptē sniegs Putnu Balle – Spārni un vējš Astro’n’out – Daļa Rīgas Hospitāļu iela – Kaķis U.K. – Pekinā ir auksti (Pekiniešu suns) The Mundane – Kas tāds Raadio – Automāts Standart – Tālbraucēja šofera sapnis Imants Daksis – Apziņas mijkrēslī dziļā pamostas bezgalība Jumprava – Ringā bet bet – Nekādu problēmu BTH – Last Christmas

CD "The Best Of Latvia 2" iekļautās dziesmas:

Detlef - So cold Dons - Lights Out Brainstorm –Passions Swinging Blue Jeans Vs Boyza II - Hippy, hippy shake Ladybird - Bring Me Light Boyza II Feat. Gunnar Rosenberg – Disco Rose Basic Instinct Vs. Delete - Shake It Up Zodiaks – Provincial disco /Remix 2006/ Jenny May – I’m Alone Ella – Sunshine Lauris Reiniks & Maarja – And You Came Walters & Kazha – The War Is Not Over Walters & Kazha feat. Putnu balle - Release Your Heart Sonja Bishop & Amber - Later The Hobos - My, My - Hey, Hey (Out of blue) The Briefing - Nothing Device Feat. Ladybird - 4 Da Club Headz Cosmos - I Hear Your Heart Tribes Of The City – A Day In The City Goran Gora – Slow Down

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu