"Zelta avenes" saņem Loena un Mērfijs (10)

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Zelta aveņu" ceremonijā, kurā apbalvo gada sliktākos veikumus kino, sestdien īpašu ievērību izpelnījās aktrise Lindsija Loena - viņa saņēma divus apbalvojumus kā gada sliktākā aktrise, bet Loenas filma "I Know Who Killed Me" ("Es zinu, kurš mani nogalināja"), uzstādot jaunu ceremonijas rekordu, saņēma astoņas "avenes".

Filma, kuru "Aveņu" organizētāji nodēvēja par tīņu porno, saņēma balvas kategorijās Sliktākais režisors, Sliktākais scenārijs, Sliktākais iemesls, lai uzņemtu šausmu filmu, Sliktākais rimeiks vai plaģiāts un Sliktākais ekrāna pāris - šajā kategorijā balvu par divu identiska izskata personāžu atainošanu saņēma Loena. Turklāt par katru no šīm lomām Loena saņēma balvu kā sliktākā aktrise. "I Know Who Killed Me" tika godalgota arī kā gada sliktākā filma.

Gada sliktākā aktiera "aveni" un divas balvas par sliktākajām otrā plāna lomām saņēma Edijs Mērfijs, kurš filmā "Norbit" ("Norbits") ataino trīs dažādus personāžus. Neraugoties uz kritiķu nopēlumu, filmai tomēr bija labi kases panākumi. "Zelta avenes" Mērfijs saņem tikai gadu pēc "Oskara" nominācijas par lomu filmā "Dreamgirls" ("Sapņu meitenes").

Iepriekšējos "aveņu" rekordus, saņemot septiņas balvas, bija uzstādījušas filmas "Showgirls" ("Dejotājas") un "Battlefield Earth" ("Cīņas vieta - planēta Zeme").

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu