"Neiespējamā misija III" neattaisno cerības (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunais trilleris "Mission: Impossible III" nedēļas nogalē bija ienesīgākā filma pasaulē, gūstot ienākumus 118 miljonus dolāru, taču Ziemeļamerikā filma nav attaisnojusi uz to liktās cerības.

Filmu studijas vērtē, ka laikā no piektdienas līdz svētdienai "Mission: Impossible III" Ziemeļamerikas kinoteātros nopelnīja 48 miljonus dolāru (27 miljonus latu). Tas nozīmē, ka filmu redzējuši 7,3 miljoni cilvēku, lai arī otrajam trillerim šis rādītājs bija 10,7, bet pirmajam 10,3 miljoni cilvēku.

Iepriekšējās divas filmas gan parādījās uz kinoekrāniem svētku nedēļas nogalēs, kad apmeklējumu līmenis ir augstāks.

Filmu kompānija "Paramount" atgādināja, ka "Mission: Impossible II" debijas nedēļas nogalē pasaules mērogā nopelnīti 115 miljoni latu.

"Uz šo filmu bija liktas patiešām lielas cerības," atzina kinoteātru ieņēmumu pētījumu kompānija "Exhibitor Relations". "Es domāju, ka tas ir labs skaitlis, bet cilvēki acīmredzot gaidīja labākus rādītājus."

Jaunajai filmai ir otrā ienesīgākā atklāšanas nedēļas nogale kinoindustrijā šogad, jo Toma Krūza trillerim neizdevās pārspēt animācijas filmu "Ice Age: The Meltdown" ("Ledus laikmets: Atkusnis"), kas aprīlī pirmajā demonstrēšanas nedēļas nogalē nopelnīja 68 miljonus dolāru.

Kamēr "Mission: Impossible III" cīnās par ienākumiem, ne mazāk liela mediju uzmanība tiek veltīta filmas zvaigznes Toma Krūza personiskajai dzīvei, jo viņa līgavai Keitijai Holmsai nesen piedzima meitiņa Suri.

Filmā "Mission: Impossible III" piedalās arī "Oskara" balvas laureāts Filips Seimors Hofmens, un tā ir pirmā seriālu "Lost" un "Alias" režisora Dž.Dž.Ebramsa mākslas filma.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu