Radiohead menedžeris nodibinājis jaunu ierakstu kompāniju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Birtu grupas "Radiohead" menedžeris Braiens Mesidžs nodibinājis jaunu ierakstu kompāniju "Polyphonic", kas ļaus māksliniekiem paturēt sev autortiesības.

Lai arī sīkāka informācija vēl nav izplatīta, zināms, ka jaunā kompānija liks uzsvaru uz mūzikas digitālu izplatīšanu un plāno līdzīgu izplatīšanas shēmu kā grupas "Radiohead" 2007.gada albuma "In Rainbows" izplatīšanas gadījumā - fani varēja paši izvēlēties, cik daudz maksāt par albumu, to lejupielādējot.

"Polyphonic" ir mesidža kompānijas "ATC" un menedžmentu kompāniju "MAMA Grou" un "Nettwerk Music Group" kopuzņēmums, vēsta britu laikraksts "The Daily Telegraph".

Mūziķi, visticamāk, saņems pusi peļņas, taču viņu daļa palielināsies līdz ar komerciālajiem panākumiem.

"Mēs darīsim visu iespējamo, lai mākslinieks tiktu pamanīts," paskaidroja kompānijas "MAMA Group" izpilddirektors Ādams Driskols. "Piedāvājot albumu par velti, jauno mākslinieku noklausīsies miljoniem cilvēku."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu