Pirmais soloģitāristu cīkstiņš un brīvdienu festivāls (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo ceturtdien, 9.jūlijā, uz R’n’R skatuves noritēs pirmais soloģitāristu regulārā čempionāta duelis, kurā tiksies četri meistari divos pāros, no kuriem tikai viens tiks tālāk, lai cīnītos superfinālā 6.augustā.

Viens no šīs ceturtdienas dalībniekiem ir Rūdolfs Ozols, kurš ir jaunākais turnīrā - 14 gadus jauns ģitārists, kurš plašākai auditorijai atklājies, piedaloties LNT šovā "Zelta talanti". Rūdolfam pretim stāsies ģitārists Dāvis Brūveris, kurš plašākai publikai šobrīd vēl nav pazīstams, tomēr ir paudis apņemšanos duelī parādīt maksimāli meistarīgāko sniegumu. Otrajā pārī savukārt sacentīsies Oskars Daņilovs, kas ārpus ģitāras spēlēšanas ir arī ģitāru meistars, un viņam pretim stāsies Jonatans Rācenājs, slavenā dziedātāja Laimja Rācenāja dēls, šobrīd spēlē Bites Blues Band. Tikai viens no četriem cīņu turpinās superfinālā. Galvenā balva – kompānijas Schechter speciāli šim pasākumam pasūtītais instruments – ģitāra „Black Jack”.

Savukārt piektdien un sestdien, 10. un 11. jūlijā, notiks pirmais R’n’R minifestivāls "United By Rock". Pasākuma autore ir R’n’R sabiedrotā Evita Pula, un ar viņas gādību uz skatuves kāps ne tikai pašmāju, bet arī Lietuvas un Igaunijas mākslinieki. Piedalīsies šādas grupas:

Holy Lamb (!!!), Rebel Yell, Blackout (LT!!!), Toms Londons, Zeromantic (EST), The Skys (LT).

Tiekamies Rock’n’Riga!

R’n’R atgādina – ieeja visos pasākumos par brīvu!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu