"Prāta vētras" dziesmas klipu MTV rādīšot tik pat bieži kā Madonnu (21)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūzikas kanāls "MTV European" no rītdienas sāks rādīt grupas "Prāta vētra" video klipu dziesmai "Thunder Without Rain". "MTV Latvija" direktore Liliāna Ozoliņa informēja, ka klips ir ieguvis līdz šim nebijušu pārraidīšanas skaitu - "Prāta vētru" MTV tagad varēšot redzēt tik pat bieži kā Madonnu.

"Prāta vētras" klipu "Thunder Without Rain" "MTV European" pirmajā nedēļā varēs redzēt gandrīz reizi stundā, bet kopumā "Thunder Without Rain" aktīvā rotācijā MTV būšot vismaz sešas nedēļas.

"Kolosāli," panākto vienošanos komentējis "Prāta vētras" solists Renārs Kaupers, "pilnai laimei vēl prasās mūsējo uzvara pasaules čempionātā hokejā un pirmais latvietis uz Mēness!"

Savukārt grupas bundzinieks un viens no videoklipa "Thunder Without Rain" režisoriem Kaspars Roga uzskata, ka tas ir pierādījums, ka Latvijā, "sadarbojoties ar labākajiem spēkiem videoklipu veidošanā, ir iespējams radīt kvalitatīvu video". Video otrs režisors ir Aivars Čivželis no "Vilks studijas".

"No katras Baltijas valsts MTV izvēlējas vienu video rādīšanai citos Eiropas MTV kanālos. Man ir patiess prieks, ka Latvijas grupa novērtēta visaugstāk, dodot tai vēl Baltijas grupām nebijušu atspērienu "MTV European" ēterā," sacīja Ozoliņa, atzīmējot, ka Lietuvas un Igaunijas grupas "MTV European" rādīs uz pusi mazāk - tikai trīs nedēļas. No Lietuvas izvēlēta grupa "Inculto" ar dziesmu "Boogaloo", bet no Igaunijas - "Toe Tag" ar dziesmu "Pankrot".

Pirmo reizi "Thunder Without Rain" MTV varēs redzēt 8.maijā plkst.7.

"MTV European" ir redzams vairāk nekā 20 valstīs Eiropā un Tuvajos Austrumos. Vēlāk video klips būs skatāms arī "MTV Nordic" un citos starptautiskos kanālos.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu