Foto: Keita Midltone ir atpakaļ ierindā un izskatās lieliski (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Hercogiene Keita Midltone ir pilnībā izveseļojusies un atgriezusies pie karaļnama prezentēšanas pasākumiem. 21.oktobra rītā hercogiene pirmo reizi kopš grūtniecības paziņošanas piedalījās īstā karaļnama pieņemšanā.

Foto: TT NYHETSBYRN

Mugurā velkot zīmola «Alexander McQueen» mēteli un zīmola «Jane Taylor» cepuri, hercogiene pozitīvā noskaņojumā pievienojās princim Viljamam karaļnama rīkotajā pieņemšanā, kurā tika sagaidīts Singapūras prezidents un viņa kundze.

Foto: TT NYHETSBYRN

Oficiālajās fotogrāfijās no pasākuma ir jau redzams pavisam niecīgs grūtnieces vēderiņš, kuru Midltone nemaz necenšas noslēpt.

Foto: Reuters/Scanpix

Midltone Singapūras prezidentam uz jautājumu par viņas veselību atbildējusi, ka jūtas labi un slimošanas laikā nav varējusi sagaidīt mirkli, kad atkal varēs tikt ārā no mājas.

Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas karaļnama pārstāvji savu otro bērnu sagaidīs jau 2015.gada aprīlī.

Lai uzņemtu Singapūras prezidentu un viņa kundzi kā pienākas, Keita un Viljams, braucot karietē, izrādīja viesiem militāro parādi, kam sekoja tikšanās ar karalieni.

Foto: Reuters/Scanpix

Vēlāk Viljams devās vakariņās ar ārvalsts viesiem, Midltone vakariņām nepievienojās.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu