Hītrovas lidostā arestēts Snoop Dogg (22)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Repa zvaigzne "Snoop Dogg" arestēts par miera traucēšanu Hītrovas lidostā.

Sākotnēji 30 "Snoop Dogg" pavadoņiem tika liegta ieeja "British Airways" pirmās klases atpūtas telpā lidostas 1. terminālā, bet tad repera pavadoņi devušies uz beznodokļu veikalu, kur metuši uz grīdas viskija pudeles un strīdējušies ar personālu.

Tika izsaukta policija, kas centās aizvest nemiera cēlājus prom no notikuma vietas, taču strīds turpinājās un vairāki policisti guva nelielus savainojumus - grieztas brūces un sasitumus, bet vienam no kārtības sargiem salauzta roka.

"Grupai pateikts, ka viņi netiks laisti uz savu reisu, un policisti centās novirzīt viņus uz bagāžas saņemšanas vietu," stāstīja Skotlendjarda pārstāvis. "Vairāki grupas pārstāvji kļuva agresīvi un grūstīja policistus."

Par vardarbību, miera traucēšanu un kaušanos arestēti un policijas iecirkņos nogādāti seši vīrieši vecumā virs 30 gadiem, tai skaitā arī 34 gadus vecais "Snoop Dogg".

Viņi pirms incidenta gatavojās lidot uz Johanesburgu Dienvidāfrikā.

"Snoop Dogg", kura īstais vārds ir Kelvins Broduss, kļuva par vienu no slavenākajām repa zvaigznēm pēc sava debijas albuma "Doggystyle" iznākšanas 1993.gadā.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu