Avrilas Lavinjas jaunais singls top3 (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apvienotās Karalistes jaunais numur viens singls ir vēl viens BBC "Comic Relief" telemaratona oficiālais skaņdarbs - savulaik dueta The Proclaimers izpildītais "I'm Gonna Be (500 Miles)" komiķu Pītera Keja (Peter Kay) un Meta Lukas (Matt Lucas) izpildījumā.

Atgādināšu, ka pagājušonedēļ singlu topā laurus plūca "Comic Relief" singls "Walk This Way" Sugababes vs Girls Aloud izpildījumā, taču šonedēļ no trešās vietas uz pirmo spējis pacelties vēl viens telemaratona oficiālais skaņdarbs "I''m Gonna Be (500 Miles)". Līdz ar to pirmā un otrā vieta ir attiecīgi Aerosmith un The Proclaimers dziesmu jaunklātas versijas.

Augstākais jaunums šonedēļ britu singlu tabulā pieder pusaudžu zvaigznei Avrilai Lavinjai (Avril Lavigne) ar "Girlfriend" (Arista), kas ir pirmais singls no gaidāmā jaunā albuma. Pamatīgi pakāpties uz augšu izdevies itāļu dīdžejam Aleksam Gaudino, piedaloties amerikāņu dziedātājai Crystal Waters (Alex Gaudino Ft Crystal Waters) ar dejisko un erotisko "Destination Calabria" (Data) - no 18. uz 5. Pēdējoreiz Votersa topā iekļuva 1994. gadā ar lielisko "100% Pure Love". Rokgrupa Maximo Park pakāpusies (30-9) ar jauno singlu "Our Velocity" (Warp), arī Fērgijai ar aktuālo "Glamorous" izdevies no 17. vietas ar vienu kāju iekāpt top desmitā - 10. vieta

Ārpus pirmā divdesmitnieka debitējuši The Fratellis, Hilary Duff, Ciara, Tiny Dancers un Seamus Haji Ft Kayjay.

Albumu topā 1. vietā atgriezušies "Take That" puiši, realitātes šova "X Factor" dalībnieks - Rejs Kvinns (Ray Quinn) ar "Doing It My Way" otrajā vietā, bet Kaiser Chiefs - 3. Vienīgais jaunums pirmajā desmitā ir jaunās britu posthārdkora grupas Enter Shikari debijas albums "Take To The Skies" (4). 13. vietā ar jauno albumu amerikāņi Good Charlotte. 38. vietā britu rokeru The Rakes jaunākais studijas darbs "Ten New Messages".

Video: Avril Lavigne "Girlfriend":

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu