Pēdējās mūzikla “Les Misérables” izrādes (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien, 3. februārī, pēdējo reizi Ķīpsalas hallē atdzīvojās mūzikla “Les Misérables” spēcīgie un kolorītie tēli – Žans Valžans, Žavērs, Kozete, Eponīna, Fantīna, Mariuss, Tenardjē pāris un daudzi citi.

Jau divas nedēļas nogales Ķīpsalas hallē notiek pasaulslavenā Kloda-Mišela Šēnberga mūzikla “Les Misérables” izrādes latviešu valodā. Šobrīd kopumā sešas mūzikla “Les Misérables” izrādes noskatījušies aptuveni 12 tūkstoši apmeklētāju.

Mūzikla producents Viesturs Tīle ir gandarīts, jo šo vērienīgo pasaulslaveno mūziklu izdevies iestudēt ļoti labā līmenī, par ko liecina aplausu vētras pēc izrādēm, kā arī teātra un mūzikas kritiķu vērtējums. Viesturs atgādina, ka “mūzikls “Les Misérables” tuvāko 10–20 gadu laikā netiks atkārtots, jo tā izmaksas ir pārāk lielas. Tādēļ visiem interesentiem iesaku pasteigties, jo vēl tikai piektdien, sestdien un svētdien būs iespējams noskatīties pēdējās četras mūzikla “Les Misérables” izrādes”.

Lomās: Žans Valžans (Ingus Pētersons vai Uģis Roze), Žavērs (Jānis Apeinis vai Imants Erdmans), Fantīna (Marija Naumova vai Baiba Berķe), Tenardjē kungs (Artūrs Mangulis vai Vladimirs Okuņs), Tenardjē kundze (Leonarda Ķestere-Kļaviņa vai Ilona Bagele), Mariuss (Juris Vizbulis vai Kārlis Neimanis), Anžolrass (Andris Ābelīte vai Nauris Puntulis), Kozete (Dita Lūriņa vai Jolanta Strikaite), Eponīna (Karīna Tatarinova vai Annija Putniņa) un daudzi citi.

Mūzikla režisors – Gatis Šmits, muzikālais vadītājs un diriģents – Normunds Vaicis, horeogrāfs – Alberts Kivlenieks, scenogrāfs – Rūdolfs Bekičs, tērpu māksliniece – Keita. Mūziklā piedalās Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris diriģenta Normunda Vaiča vadībā. Mūzikla producents “BT 1 Music”.

Izrāžu laiki: 1. februārī plkst. 19.30 2. februārī plkst. 12.00 un 18.00 3. februārī plkst. 14.00 – pēdējā izrāde!!!

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu