Lilija Alena saskaitusies uz MTV (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu dziedātāja Lilija Alena (Lily Allen) izteikusies: ja viņas video rupjo vārdu dēļ nav akceptēts MTV, tad tādas zvaigznes kā Parisa Hiltone arī vajadzētu izmest no TV rotācijas.

Alena ir nikna, ka viņas video dziesmai "Smile" no dienas ētera pārcelts zemākā līgā - vēla vakara un nakts stundās, jo dziesmas teksts satur rupjo "F..." vārdu. Ja tā, tad arī trūcīgi ģērbtās popzvaigznes Parisa Hiltone un "Pussycat Dolls" vajadzētu aizliegt, izteikusies Lilija Alena.

Viņa komentē: "Viņi teica, ka nevēlas, lai bērni izaugtu pārāk ātri, bet vienlaikus viņiem ēterā ir Parisa Hiltone, "Pussycat Dolls", kas ekrānā izģērbjas un riņķo apkārt skarbiem vīriem, un tas, redz, ir pieņemami. Jūs domājat, ka jūsu bērni "izaugs ātrāk", izdzirdot vārdu "f...", nekā sāks domāt par to, ka jābāž savi pupi citiem sejā."

Alena laiku pa laikam presē izceļas ar dažādiem skandaloziem jociņiem, taču pašlaik slavenā britu komiķa Kīta Alena meita nopietni gatavojas iekarot Amerikas mūzikas tirgu. 13. aprīlī dziedātāja uzstāsies "Today Show" un trīs dienas vēlāk Džeja Līno (Jay Leno) TV šovā.

Alenas debijas albums februārī ASV aizsniedza "Billboard top 20" atzīmi. Viņa jau uzstājusies populārajos "Saturday Night Live" un "Late Night With Conan O’Brian" TV šovos. Šonedēļ Lilija sākusi apjomīgu Amerikas koncerttūri - jau 14. martā "Stubb’s BBQ".

Video: jaunais Lily Allen singls "Alfie":

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu