"NRJ Music Awards" pasniegšanas ceremonija (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Francijas dienvidu pilsētā Kannās sestdien pasniegtas franču mūzikas balvas "NRJ Music Awards".

Par pagājušā gada labāko ārzemju izpildītāja albumu franču radiostacijas NRJ klausītāji atzinuši skandalozās amerikāņu popzvaigznes Britnijas Spīrsas jauno albumu "Blackout".

Balvu par labāko ārzemju izpildītāja dziesmu saņēma Barbadosas dziedātājas Riannas singls "Don''t Stop The Music".

Zvaigžņu pilnajā ceremonijā britu dziedātājs Mika ieguva Labākā ārzemju jaunatklājuma laurus, bet Avrila Lavinja un Džastins Timberleiks tika pie balvas attiecīgi kā labākā ārzemju dziedātāja un labākais ārzemju dziedātājs.

Savukārt bijušais pašpasludinātais "popmūzikas karalis" Maikls Džeksons saņēma balvu par sasniegumiem mūzikā.

Turklāt šī bija pirmā reize, kad dziedātājs publiski pats (nevis bulvāra preses balvu līmenī) pieminēja savu atgriešanos pie aktīvas darbības mūzikā. Savā pateicības runā, kas bija ierakstīta video, viņš apstiprināja sen klīstošās baumas, ka 2008. gads būs viņa atgriešanās gads.

"Es atgriežos, un man jums, mani fani, ir ļoti īpaša dāvana," sacīja Džeksons. "Es jau kādu laiku ierakstu dziesmas albuma "Thriller" 25 gadu jubilejas versijai, turklāt ierakstā piedalās daudzi negaidīti viesi, kas jums būs pārsteigums."

"Thriller" ir pārdots 104 miljonos eksemplāru un ir visu laiku pārdotākais mūzikas albums. Tomēr nav zināms, vai pēc tā jaunās versijas izdošanas Džeksons atsāks arī aktīvi koncertēt un ierakstīs vēl kādu albumu.

Balvu pasniegšanā neiztika arī bez skandāliem. Holivudas zvaigznes Džonija Depa partnere franču dziedātāja Vanesa Paradī bija ieradusies, lai saņemtu balvas kā 2007.gada labākā franču dziedātāja un par savu singlu "Des Q''J''Te Vois", ko viņai vajadzēja pasākumā arī nodziedāt, ziņo "Dotmusic".

Tomēr pēc tam fani bija sašutuši un apgalvoja, ka viņa tikai plātījusi muti fonogrammas pavadījumā, jo uz skatuves uzstājās bez mikrofona.

Turklāt fani arī kritizēja un apsūdzēja dziedātāju par kopumā vājo un ļoti neizteiksmīgo priekšnesumu.

"Esmu ļoti vīlusies. Viņas albums ir ļoti labs, taču viņa izturējās, it kā nemaz nevēlētos te būt. Uzstāšanās bija ļoti vāja," ziņu aģentūrai "WENN" izteicās sestdienas vakara ceremonijas apmeklētāja Marī.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu