Džesika Alba pieņem Playboy atvainošanos (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktrises Džesikas Albas strīds ar žurnālu "Playboy", kas savā marta numurā uz vāka bija publicējis 24 gadus vecās kinozvaigznes attēlu, ir galā, jo žurnāla izdevējs Hjū Hefners personīgi atvainojies par pārpratumu.

Dž. Albas advokāti iepriekš bija draudējuši ar tiesu darbiem, uzskatot, ka žurnāla lasītājiem, ieraugot kinozvaigznes attēlu uz vāka, varētu rasties nepareizs iespaids, ka tālākajās lappusēs viņu būs redzama daļēji vai pavisam atkailinājusies.

Bija izskanējusi pat prasība izņemt žurnāla marta numurus no tirdzniecības, taču tagad strīds ir noregulēts. Tiesa, no Playboy tas prasījis ne tikai publisku atvainošanos, bet arī pagaidām neprecizētas naudas summas zaudējumu. Vienošanās ar Dž. Albas advokātiem paredz, ka žurnāls pārskaitīs ziedojumus divām labdarības organizācijām, ar kurām sadarbojas aktrise, ziņo Reuters.

"Runa jau nekad nebija par naudu, bet gan par principu, kad kaut kas tika darīts bez manas zināšanas vai piekrišanas," sacījusi aktrise. Viņas advokāti piebilduši, ka iepriekš Playboy bija piedāvājis viņai zināmu summu, lai pozētu uz vāka, kurā tika pieteiktas 25 seksīgākās slavenības, taču aktrise šo piedāvājumu noraidījusi. Tad Playboy ķēries pie viltības, uz vāka uzliekot attēlu, kas tapis 2005. gadā un bija paredzēts filmas Into The Blue veicināšanas kampaņai.

Kaut gan Hjū Hefners jau ir atvainojies, žurnāla pārtāvji neuzskata, ka būtu izdarījuši kaut ko ļoti kriminālu – galu galā 54 gadus iznākošā Playboy lasītāji pavisam nesenā aptaujā, kas tika veikta ar interneta starpniecību, atzinuši Dž. Albu par Gada seksīgāko zvaigzni, tāpēc esot tikai loģiski, ka viņas attēls rotā žurnāla vāku.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu