Elizabete Zagorska strādā pie izrādes "Sieviete"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / Platforma.lv

Pazīstamā dziedātāja Elizabete Zagorska jau vairākus mēnešus strādā pie jauna projekta – muzikālas izrādes "Sieviete", kam mūziku raksta dažādi Latvijā pazīstami komponisti, kā arī piedāvās klausītājiem jaunu Ziemassvētku programmu.

Klausītāju atzinību jau izpelnījusies Nika Matvejeva un Kārļa Anitena kopsadarbībā tapusī dziesma "Mēness pavadā", kas iekļuvusi Latvijas radiostaciju rotācijā. Šī dziesma bija pirmais skaņdarbs no topošās izrādes.

"Mēs vēlējāmies dzirdēt klausītāju reakciju, lai saprastu, vai mūsu izvēlētais ceļš ir pareizs. Uzklausot atsauksmes, sapratām, ka topošā izrāde "Sieviete" būs tieši laikā un vajadzīga – tā būs muzikāli revolucionāra, jo tiek veidota sadarbībā ar dažādiem komponistiem," par topošo jauniestudējumu stāsta Elizabete Zagorska. "Šobrīd klausītājiem piedāvāju iepazīties ar otro skaņdarbu no šīs izrādes - "Nekas vairs nav tā", kas arī ir vienīgais manis pašas komponētais darbs šajā iestudējumā. Teksta autore ir Iveta Priede."

Savukārt jau šajos Ziemassvētkos Elizabete Zagorska kopā ar dramaturgu un radio "Star FM" rīta cilvēku Kārli Anitenu, kā arī saviem mūziķiem skatītājiem piedāvās muzikālu Ziemassvētku pasaku bērniem un pieaugušajiem "Ziemassvētku pārdevējs", kas būs redzama vairākās Latvijas pilsētās.

Koncerts Rīgā būs 17.decembrī plkst. 12 Mākslas muzejā "Rīgas birža". Šī būs lieliska iespēja dzirdēt pasaules un latviešu skaistākās Ziemassvētku dziesmas.

Biļetes uz šo koncertu ir nopērkamas visas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā - www.bilesuparadize.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu