Uldis Marhilēvičs atklāj autorkoncertu tūri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien Latgales vēstniecībā GORS ar emocionālu koncertu Marhilēvičs atklāja autorkoncertu tūri «Tava sirds ir Tavas mājas», pulcējot simtiem klausītāju no visas Latgales un ne tikai. «Gorā biju pirmo reizi, šīs vietas aura un koncerta emocijas mani vēl ilgi neatstās. Šajā nedēļā dosimies uz Liepāju, un tas atkal būs pavisam citādāk, katram koncertam, katrai vietai ir cits šarms, nav divu vienādu koncertu,» par piedzīvoto stāsta Marhils.

«Cilvēku interese lika pārtraukt mēģinājumu! Trīs stundas pirms koncerta sapratām, ka jāsamazina skatuve un jāceļ ārā vēl trīs rindas, pateicoties koncertzāles skatuves plānam, tas bija ir iespējams, cilvēki uz Latgales vēstniecību GORS brauca pat 300 km, tas ir Gora fenomens,» stāsta koncerta producents Sandis Mohovikovs.

Uldis Marhilēvičs koncertos muzicē kopā ar vijolnieku Dzintaru Beitānu, taustiņintrumentālistu Raimondu Macatu, kontrabasistu Modri Laizānu un sitaminstrumentālistu Andri Buiķi. Ulda Marhilēviča dziesmas izdzied Antra Stafecka.

Koncertprogrammas pirmā daļa atvēlēta instrumentālajai mūzikai, kurā muzikālais centrs ir flīģelis un paša komponista, pianista Marhilēviča klavierspēle. Otrajā daļā to varēs saklausīt dziedātājas Antras Stafeckas dziedājumā, kura iejutīsies komponista dažādos gados radītajās dziesmās, kuras savulaik dziedājušas dažādas skatuves leģendas.

Sestdien goda liepājnieka Marhilēviča koncerts Liepājas OC Rožu zālē, savukārt 24. oktobrī koncerts izskanēs Brocēnos, bet dienu pēc tam, 25. oktobrī, - Valmierā.

Koncerti turpināsies šādos datumos:

30.oktobrī plkst. 19:00 Jelgavas Kultūras namā,

7.novembrī plkst. 19:00 Ādažu Kultūras centrā,

15.novembrī plkst. 18:00 Baložu Kultūras namā,

18.novembrī plkst. 18:00 Madonas Kultūras namā,

21.novembrī plkst. 19:00 Ogres Kultūras centrā,

28.novembrī plkst. 19:00 Ventspils teātra namā «Jūras vārti»,

29.novembrī plkst. 18:00 Koncertzālē «Rīga»,

5.decembrī plkst. 19:00 Vidzemes koncertzālē «Cēsis».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu