Lenoksa šokēta par ierakstu izdevniecības rīcību (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātāja Enija Lenoksa (Annie Lennox) atstāta neizpratnē - ierakstu izdevniecība, iespējams, atteikusies no viņas pakalpojumiem.

Savulaik slavenās grupas Eurythmics zvaigzne bijusi šokēta par Sony BMG rīcību, kad kompānijas pārstāvji īsi pirms sadarbības līguma termiņa beigām pārstājuši atbildēt uz dziedātājas telefona zvaniem.

53 gadus vecā zvaigzne bijusi nepatīkami pārsteigta par veidu, kā kompānija, kas savulaik dēvējusi Lenoksu par "vienu no spēcīgākajām savas paaudzes balsīm", paziņojusi (precīzāk, nepaziņojusi) par sadarbības iespējamo pārtraukšanu.

"Viņi mani totāli ignorēja," sūdzas Lenoksa. "Tas bija ļoti dīvaini. Tas bija kā sitiens pa zobiem. Trīs nedēļas viņi neatbildēja uz maniem zvaniem un e-pastiem. Es cenšos noskaidrot, kas aiz tā visa slēpjas."

"Maigi izsakoties - labi, ka arī varbūt vairs neesmu viņu paspārnē, katrā ziņā tā tas no viņu puses izskatās ... hallo!"

Dziedātāja atzinusi, ka šobrīd nopietni pārdomā savu nākotni mūzikas industrijā.

Viņa piebilst: "Ir sajūta, ka esmu kā izlietota prece, ka man beigusies enerģija. Turpmākos mēnešus ņemšu atvaļinājumu, lai tiktu skaidrībā par to, ko iesākt ar savu brīvību."

Lenoksas pēdējais studijas veikums "Songs of Mass Destruction" 2007. gada oktobrī pirmajā nedēļā ierindojās 9. vietā Billboard 200 albumu topā, pārdoti 78 000 kopiju. Lenoksas iepriekšējais darbs (J Records), kas tolaik bija jauns ieraksts 7 gadu laikā kopš 1995. gada "Medusa", "Billboard 200" sarakstos 2003. gada jūnijā debitēja 4. vietā.

Iespējams, Sony BMG seko EMI piemēram, kas plāno likvidēt līdz 2000 darba vietu - Lielbritānijas mūzikas ierakstu kompānija "EMI Group" restrukturizācijas ietvaros gatavojas samazināt strādājošo skaitu par aptuveni 1500 līdz 2000 cilvēku, teikts otrdien izplatītajā uzņēmuma paziņojumā.

Kompānija plāno apvienot mārketinga, pārdošanas un izplatīšanas struktūrvienības vienā struktūrvienībā. Šāds nodoms izraisījis vairāku mūziķu neapmierinātību, kuri pauž bažas, ka tādējādi kompānija nebūs spējīga veltīt pietiekoši daudz līdzekļu, cilvēkresursu un laika viņu albumu popularizēšanai.

EMI gatavojas īstenot savus darbības pārorganizēšanas plānus tuvāko sešu mēnešu laikā. Kompānija plāno pievērst lielāku uzmanību jaunu talantīgu un daudzsološu mūziķu piesaistīšanai. Izskatās, ka Enija Lenoksa nav vairāk Sony BMG prioritāte ... žēl.

Annie Lennox "Pavement Cracks"

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu