Dailes teātra aktieru busiņš netālu no Ventspils iestidzis kupenās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Twitter.com/Intars Rešetins

Dailes teātra aktieriem vakars pēc viesizrādes Ventspilī noslēdzies visai nepatīkami - aktieru busiņš nobraucis no ceļa un iestidzis kupenās, sociālajā tīmeklī «Twitter» informē aktrise Dārta Daneviča.

Pēc aktrises rakstītā noprotams, ka aptuveni 8 kilometrus no Ventspils kāds pārgalvīgs autovadītājs putenī uz nenotīrīta ceļa centies apdzīt kravas automašīnu un izbraucis priekšā tieši aktieru busiņam, nogriežot tam ceļu.

Izvairoties no frontālas sadursmes, autobuss nobraucis no ceļa un iestidzis kupenās, kur tam kādu laiku nācies gaidīt glābēju palīdzību. Sniega dēļ pasažieri no autobusa nav varējuši tikt ārā.

Negadījuma vaininieks neapstājoties turpinājis ceļu.

Par laimi, negadījumā neviens nav cietis, un aktieriem palīgā atsteigusies Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta brigāde.

Šodien Ventspilī, teātra namā «Jūras vārti», notika Dailes teātra viesizrāde - Intara Rešetina iestudētā izrāde «Ja tevis vairs nebūtu». Izrādē spēlē aktieri Vita Vārpiņa, Artis Robežnieks, Ivars Auziņš un Dārta Daneviča.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu