«Kino Citadele» pērn visapmeklētākā filma bijusi «Minioni»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

No 2015. gadā izrādītajām filmām kinoteātrī «Kino Citadele» visapmeklētākā bijusi animācijas filma «Minioni», liecina «Forum Cinemas» apkopotā informācija. Otra pērn apmeklētākā filma «Kino Citadele» bijusi jaunā filma par Džeimsu Bondu «007: Spektrs», bet trešā apmeklētākā filma bijusi «Greja piecdesmit nokrāsas».

Apmeklētāko filmu topa ceturtajā vietā ierindojas filma «Ātrs un bez žēlastības 7», piektajā - «Zvaigžņu kari: Spēks mostas», sestajā - animācijas filma «Viesnīca «Transilvānija» 2», septītajā - «Juras laikmeta pasaule», astotajā - «Marsietis», devītajā - animācijas filma «Prāta spēles», bet desmitajā vietā ierindojas «Bada spēles: Zobgaļsīlis. 2.daļa».

Skatītāko filmu vidū ir arī «Trakais Makss: Skarbais ceļš», «Everests», «Atriebēji: Ultrona laikmets», animācijas filma «Mājas», «Neiespējamā misija: Slepenā nācija» un citas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu