Ekskluzīvi: rīdziniece atklāj, kā patiesībā notiek angļu valodas mācīšanās internetā!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

«Pēc programmas pabeigšanas man tagad ir skaidrs, kāpēc tik daudziem patīk šī metode. Jo tas kā es mācījos, bija tiešām kas neredzēts…» – stāsta Oksana (47). Lasi interviju ar Oksanu un uzzini, kā tu vari iemācīties angļu valodu 14 dienās!

Vai bijāt iepriekš mācījusies angļu valodu?

–Mācījos angļu valodu skolā pirms daudziem gadiem, bet sarunāties tā arī neiemācījos.Domāju par kādiem kursiem, bet darba un ģimenes dēļ izbrīvēt daudz laika nav reāli. Es neesmu no tiem cilvēkiem, kam viegli padodas svešvalodas. Pirms atklāju šo metodi, es zināju atsevišķus vārdus, bet tikko bija jāsāk runāt – es neko lāgā nevarēju pateikt. Smaidīju, māju ar galvu un jutos ļoti neveikli. Grūti bija sākt runāt, jo kamēr iztulko angliski to, ko gribi pateikt – tas prasa laiku!

Kas pamudināja sākt mācīties angļu valodu ar Šveices metodi?

–Internetā lasīju citu cilvēku pieredzi par Šveices metodi– mani uzrunāja iespēja mācīties jebkurā sev piemērotā laikā un tempā.Tieši plānojām ar vīru doties ceļojumā, kur angļu valoda noderētu. Nolēmu pamēģināt – tajā pašā dienā Šveices metodes mājaslapā reģistrējos, uzreiz saņēmu visas nodarbības un sāku ar pirmo vārdu.

Kā notika mācīšanās?

– Viss bija vienkārši un viegli saprotami jebkuram. Varēju mācīties jebkurā laikā un apvienot mācīšanos ar citiem ikdienas darbiem. Klikšķināju tikai datorā nodarbību pēc nodarbības un pēc divām nedēļām jau runāju angliski. Pirms tam pat nebūtu iedomājies, ka tā var – kaut kas tāds ir vienkārši jāredz!

Kā jūs vērtējat savu angļu valodu pēc 2 nedēļām?

– Tagad varu runāt angliski, bet plānoju nedaudz vēl patrenēt akcentu. Galvenais, ka pēc programmas pabeigšanas mans vārdu krājums ļauj man justies brīvi, runājot angliski. Es jau sen sapņoju ceļot biežāk un tagad es to varu darīt bez bažām.

Ko jūs ieteiktu cilvēkiem, kuri vēl nerunā angliski?

– Pēc programmas pabeigšanas man tagad ir skaidrs, kāpēc tik daudziem patīk šī metode. Jo tas ir ātrākais veids, kā sākt runāt angliski! Tāpēc es ieteiktu – neatliec uz vēlāku. Ja līdz šim nav izdevies apgūt angļu valodu, piereģistējies mājaslapā uzreiz un pēc pāris nedēļām būsi priecīgs par savu angļu valodu!

Spied šeit – www.SwissLanguages.com – un tikai šodien saņem pirmssvētku atlaidi angļu valodas programmai!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu