Dāvids apģērbj skolotājus un sola Denisam sadot «pa mizu»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Tuvojoties jaunākajai «Rīgas Stila Pavēlnieks» daļai, modes mākslinieks Dāvids ne tikai atžirdzis, bet sola beidzot ierādīt īsto vietu stilistam Denisam Ševeļovam.

Ar katru nedēļu aizvien asāka kļūst Latvijas vadošo stila un modes speciālistu Denisa Ševeļova un Dāvida cīņa RīgaTV 24 raidījumā Rīgas Stila Pavēlnieks. Iepriekšējās nedēļās vadībā bija izvirzījies Deniss, kura radītos stila komplektus žūrija un skatītāji bija atzinuši par atbilstošākajiem raidījuma tēmai, bet aizvadītajā nedēļā, piedzīvojot izrāvienu un pārliecinošu uzvaru raidījumā, kura tēma bija «Skolotāji», no jauna atžirdzis modes mākslinieks Dāvids, kurš jau šobrīd sola Denisam parādīt īsto vietu jau devītajās stila cīņās, kuras norisināsies sestdien, 14.novembrī plkst.21:00 RīgaTV 24.

Abi modes speciālisti neslēpj abpusējās «simpātijas»un arī raidījuma laikā aktīvi «apmainās ar laipnībām», bet, tuvojoties raidījuma sezonas noslēgumam, cīņa un «laipnības» kļūst aizvien asākas.

Šajā nedēļas nogalē stilistu uzdevums izveidot komplektus, kuru tēma «Smart Casual» ar atsauci uz 20. gs. 30., 40. un 50. gadu stila iezīmēm. Abu stilistu veikumu vērtēs žūrija, kuras sastāvā šoreiz žurnāla Cosmopolitan radošā direktore Laura Lauziniece, zīmola I'm Your Shirt dizainere Indra Miklāva un stiliste Anita Altmane. Skatītājiem ir iespēja nākt un savus favorītus atbalstīt arī klātienē RīgaTV 24 studijā, Blaumaņa ielā 32.

Vai Dāvids arī šonedēļ pārliecinoši turpinās izlīdzināt šābrīža stila cīņu rezultātu? Skaties un uzzini jau šosestdien raidījumā Rīgas Stila Pavēlnieks!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu