«N.W.A.» menedžeris iesūdz tiesā «Straight Outta Compton» veidotājus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Hiphopa grupas «N.W.A.» bijušais menedžeris Džerijs Hellers par nomelnošanu iesūdzējis tiesā filmas «Straight Outta Compton» veidotājus, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Hellers pieprasa 110 miljonu ASV dolāru (100 miljonu eiro) kompensāciju, jo kinolentē viņš nepatiesi esot attēlots kā likumpārkāpējs un grupas izjukšanas vaininieks. Bijušais menedžeris uzskata, ka ticis nomelnots, turklāt filmas veidotāji bez atļaujas izmantojuši fragmentus no viņa memuāriem.

Hellers, ko filmā spēlē aktieris Pols Džamati, attēlots kā galvenais konfliktu ierosinātājs starp grupas dalībniekiem «Ice Cube», «Eazy-E» un «Dr Dre».

Hellers vērsies tiesā pret kinostudiju «Universal», producentu kompāniju «Legendary Pictures», režisoru Geriju Greju un filmas producentiem, kuru vidū ir reperi «Ice Cube» un «Dr Dre».

«Apsūdzētās puses rīcības ļaunprātību pasvītro fakts, ka tā varētu kļūt par visu laiku pelnošāko filmu par mūziku,» teikts Hellera sūdzībā. «Jo lielāki filmas panākumi, jo lielāki zaudējumi prasītājam.»

Filmas «Straight Outta Compton» budžets bija 28 miljoni dolāru (25,5 miljoni eiro). Līdz šim tās kases ieņēmumi no biļešu pārdošanas kinoteātros ir pārsnieguši 200 miljonus dolāru (182 miljonus eiro).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu