Rīgas stila pavēlnieka viens no vadītājiem nāks klajā ar kādu īpašu paziņojumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

RigaTV 24 ēterā jau aizvadīti 4 raidījumi. Un pašreizējais modes ekspertu cīņu rezultāts ir 3:1 Denisa labā. Rīgas stila pavēlnieka skatītājiem tiek dota iespēja vērot 2 Latvijas jau pazīstamu modes ekspertu sacensību. Raidījuma galvenie varoņi Deniss Ševeļovs un Dāvids katru raidījumu skatītājiem un žūrijai sagatavo pārsteigumus, piemēram, apģērba komplektā iekļaujot matu rotu – putnu būri, vai uz operu sūtot vīriešus džemperos un bītlenēs, kas izraisīja īpašu etiķetes speciālistes Aijas Strautmanes nepatiku pret redzēto.

Jau sestdien, 21:00 skatītājus atkal priecēs raidījums Rīgas stila Pavēlnieks, taču šoreiz pārsteigumi sagaidāmi ne tikai no abiem modes ekspertiem bet arī no raidījuma vadītāja Kašera. Kas šis būs pa pārsteigumu? To tiešraidē varēs vērot kanālā RīgaTV 24 vai klātienē Blaumaņa ielā 32.

Jaunākajā raidījuma tēma – «Ielu stils - Tokija, Ņujorka, Londona.» Abu ekstravaganto modes ekspertu veikumu vērtēs: modes dizainers Bruno Birmanis, grupas Trianas Parks soliste Agnese Rakovska un stila dizainere Kristīne Rudzinska

Vai Dāvids atgūsies no pagājušā raidījuma smagā zaudējuma un, kā Dāvids un Deniss interpretēs doto nedēļas tēmu? Kā mūs pārsteigs raidījuma vadītājs Kašers?

«Rīgas Stila pavēlnieks» katru sestdienas vakaru pulksten 21:00 tiešraidē kanālā RīgaTV 24 vai nāc un vēro klātienē Blaumaņa ielā 32. Raidījums tiek veidots kopā ar modes un izklaides centru «Rīga Plaza», atbalsta «Torley».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu