Bekhema par šķiršanās baumām: «Mums nevienam nekas nav jāpierāda»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tt

Dizainere un dziedātāja Viktorija Bekhema intervijā izteikusies, ka viņai nekas nav jāpierāda; viņas un vīra privātās attiecības ir tikai viņas un Deivida Bekhema problēma, ja kāds netic, ka viņiem viss ir kārtībā, viņa nebūs tā, kura mēģinās pārliecināt.

Viktorija Bekhema izteikusies, ka nekad nav klausījusies un komentējusi baumas, kuras skar viņu un viņas ģimeni. Viss, ko viņa var pateikt, ir tas, ka ir laimīga būt kopā ar mīļoto vīrieti astoņpadsmit gadus, no kuriem sešpadsmit pavadīti laulībā, gluži tāpat viņa priecājas par pāra četriem veselajiem un talantīgajiem bērniem.

Bekhema attiecību krīzi komentē ļoti vienkārši, sakot – mums nevienam nekas nav jāpierāda, mēs mīlam viens otru, atrodam laiku viens otram, lai būtu divatā, tāpat atrodam laiku, lai būtu kopā ar visu ģimeni.

Dizainere atklāj, ka tieši Deivids ir viņas panākumu atslēga, jo tieši vīrs to iespaido radīt arvien jaunus un jaunus tērpus un tieši pateicoties Deividam viņas dzīvē ir iedvesma radošajām izpausmēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu