Producenti Arianu Grandi karjeras sākumā uzskatīja par perversu (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Dziedātāja Ariana Grande vienmēr ir vēlējusies radīt mūziku un būt dziedātāja, mūziķe apzinās, ka pirmās viņas dziesmas, kuras viņa iedziedājusi ir pārāk seksīgas viņas jaunajam vecumam.

Ariana Grande jau no mazotnes bijusi pieaugusi, tāpēc arī sapratusi, ka pārējie viņu uztver kā bērnu. Fakts radīja problēmas radošajā procesā, jo gan dziedātāja, gan apkārtējie apzinājās, ka viņas agrīnā mūzika nav atbilstoša viņas vecumam.

Divdesmit vienu gadu vecā dziedātāja stāsta, ka sasniedzot četrpadsmit gadu vecumu jau bijusi gatava ierakstīt albumu, bet tas neizdevās jaunības dēļ.

Producentiem likās perversi, ka maza meitenīte dzied par seksuālām tēmām.

Arī viena no dziedātājas dziesmām «Higher» bija pārāk seksīga viņas vecumam, tāpēc palika dziesmu lādītē, kamēr dziedātājas mamma pamanīja savā meitā sievieti.

Mūziķei ir apnicis izlikties jaunai, jo viņa jūtas pieaugsi un vēlas, lai cilvēki viņu vērtē pēc prāta spējām un intelekta, ne vadoties no vecuma.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu