Foto: Vita Baļčunaite stāsta, kāpēc šķīrusies no blondajām matu cirtām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Aktrise, dziedātāja, pasākumu vadītāja Vita Baļčunaite visu atmiņā ir saglabājusies kā dzīvespriecīgā blondā sieviete, nu viss ir mainījies, sieviete izjuta nepieciešamību mainīt matu krāsu, un nu viņas galvu rotā sarkani mati, kuri aktrisei liek justies labi rudenī.

«Reiz, kad stājos Latvijas Kultūras akadēmijas kino un dramatiskās aktieru meistarības kursā, man bija koši tumšsarkana matu krāsa. Šoreiz radās iekšēja vajadzība atgriezties pie līdzīga matu toņa. Nedēļu staigāju ar šo domu, tomēr vēlme nepārgāja, bet gan kļuva vēl noturīgāka un pašsaprotamāka,» atklāj Vita.

Foto: facebook.com

Matu tonis gan izdevies citādāks, nekā aktrise bija iecerējusi, jo šoreiz tika izmantots krāsojošais šampūns, ne matu krāsa, tomēr rezultāts māksliniecei patiesi patīk, viņa jūtas lieliski! Enerģijas pārpilna!

«Ja vēl pirms neilga laika biju mazliet saskumusi, ka jāatvadās no vasaras, tad šobrīd esmu gatava rudenim un vēsākajiem gada mēnešiem! Katrā gadalaikā ir savs skaistums, kuru jāiemācās novērtēt ar pateicību! Ārējais ietvars neizmaina saturu, tā ka viss ir līdzsvarā. To, kādi esam, veido mūsu domas un rīcība. Savukārt matu krāsa ir vien emocija,» tā Vita.

Foto: facebook.com

Iestājoties rudenim, aktrise ir ierakstījusi arī akustisko versiju Raimonda Paula un Jāņa Petera dziesmai «Ja tevis nebūtu», dziesma ir kā pirmsvēstnesis Vitas jaunajai koncertprogrammai.

«Kopš esmu apzināti izvēlējusies brīvmākslinieces statusu, lai būtu iespēja pievērsties neatkarīgiem projektiem un pasākumu vadīšanai, mani ik pa laikam aicina gan pasākumus vadīt, gan arīdzan dziedāt tajos. Nu ar ģitāristu Pēteri Asbahu esam izveidojuši jaunu akustisku manu solodziesmu programmu, kas sastāv no manām mīļākajām latviešu autoru kompozīcijām,» smaida Vita.

Programmā iekļautas gan Raimonda Paula, gan Imanta Kalniņa, gan Mārtiņa Brauna, gan Jura Kulakova, gan Ulda Marhileviča, gan Renāra Kaupera un citu autoru kompozīcijas.

«Kad Teātra Observatorijā Gaļina Poliščuka iestudēja «Ja tevis nebūtu. Kabīrija Raimonda Paula melodijās», tad pirmo reizi iepazinos ar Raimonda Paula un Jāņa Petera muzikālo kopdarbu, kas man likās un joprojām liekas esam izcils!!!» sajūsminās Vita.

Nākamais ir Raimonda Paula jubilejas gads. Bez viņa daiļrades nav iedomājama Latvijas skatuve. Viņš zina, ka gan mūziķi, gan klausītāji ļoti mīļo viņa darbus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu