Dāvids: «Ja man, vecam vecim ar 20 gadu stāžu, pārbrauc ar ceļa rulli, nav pārāk patīkami!»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pagājušajā sestdienā norisinājās jau trešās sezonas pirmais raidījums «Rīgas stila pavēlnieks». Šajā sezonā RīgaTV 24 un raidījums «Rīgas stila pavēlnieks» ir sagatavojuši īpašu pārsteigumu saviem skatītājiem – divu Latvijā labi pazīstamu modes ekspertu, Denisa Ševeļova un Dāvida, divcīņu visas sezonas garumā.

Deniss un Dāvids zināmi, kā skandalozi modes eksperti. Arī šajā raidījumā abi izcēlušies ar piezīmēm, gan modelēm, kuras nav profesionāles, gan abu vērtētājiem - žūrijai, kas šajā reizē bija nokomplektēta īpaši nozīmīga un nevienam īpašus paskaidrojumus neprasa, - Anita Altmane, Kristīne Rudzinska un Aleksandrs Pavlovs.

Šajā reizē Deniss ieguva uzvaru, Dāvidu uzvarot divos raundos no trīs, pieveicot pieredzējušo un pārliecināto Dāvidu ar rezultātu 1:2.

Dāvids sapratis, ka šoreiz «uzvaras laurus plūks Deniss» pārsteidza visus ar savu izturēšanos pret galvenajiem apģērbu komplektu vērtētājiem – Anitu Altmani, Kristīni Rudzinsku un Aleksandru Pavlovu. Visai vaļsirdīgā uzrunā Dāvids lika manīt, ka ir sarūgtināts par zaudējumu, taču to visu pavēršot savdabīgās atziņās par katru no žūrijas locekļiem: «Es zinu, kur Kristīne dzīvo, varētu viņu nožmiegt, Pavlovs pats nomirs, Altmane ir švaka, līdz pavasarim neizvilks». Dāvids atzina savu sakāvi: «Ja mani, vecu veci ar 20 gadu stāžu, pārbrauc ar ceļa rulli, nav pārāk patīkami!»

Kas notiks nākamajā raidījumā, kad Deniss un Dāvids atkal kāps uz Rīgas stila pavēlnieka skatuves? Kurš šoreiz būs labākais? Abu modes ekspertu cīņu var vērot kanālā RīgaTV 24 vai klātienē kanāla studijā Blaumaņa ielā 32, katru sestdienu 21:00. Raidījums tiek veidots kopā ar modes un izklaides centru «Rīga Plaza», atbalsta «Torley». Par muzikālo noformējumu rūpējas DJ Sergucci.

Abi ekstravagantie modes lietpratēji Dāvids un Deniss Ševeļovs sacenšas jaunajā «Rīgas Stila pavēlnieka» sezonā, veidojot stilu modeļiem 3 dažādās cenu kategorijās. Kā ierasts, raidījuma «Rīgas stila pavēlnieks» modeļi nav profesionāļi, bet gan sievietes un vīrieši, kas kaut vienu reizi mūžā vēlas izmēģināt, kā ir iejusties modeļa lomā. Denisa Ševeļova un Dāvida izveidotos tērpu komplektus vērtē ne vien skatītāji, bet arī pazīstamākie modes nozares pārstāvji Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu