Foto: Apskati dziedātājas Lauras Railas jauno sirdsāķīti (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Laura Raila drīzumā laidīs klajā savu jaunāko klipu dziesmai «Saules rietā». Klipā tiek izstāstīts romantisks stāsts par diviem mīlniekiem, kuru ceļi šķiras, lai beigu beigās atkal apvienotos. Lauras mīļoto klipā spēlē televīzijas šovā «O!Kartes akadēmija» iepazītais Mārtiņš Grunte.

Klipa filmēšana norisinājās trīs dienas, kuru laikā tapa romantisks stāsts pirms gada sarakstītajai dziesmai «Saules rietā», kurā ieliktas sirds dziļākās un patiesākās emocijas.

Laura stāsta, ka dziesma ir viņai īpaša, un ļoti priecājas, ka šovasar nofilmējusi tai klipu.

Uz jautājumu, kādas tad ir Lauras un Mārtiņa attiecības, mūziķe vien smejoties nosaka, ka jāsagaida klips un jāmēģina no tā nolasīt viņas un Mārtiņa sajūtas un to patiesums.

«Iespējams, būsim lieliski aktieri, iespējams, viss ir patiess.. kas zina,» koķeti nosaka Laura.

Kas gan tā būtu par filmēšanu bez dažādiem kurioziem, kuri tikai uzjautrināja un noņēma nogurumu, kurš, protams, radās vairāku dienu filmēšanas maratonā.

«Gadījās arī daži kuriozi, pirmajā klipa dienā filmējāmies vecā koka molā Lapmežciemā, skaists skats, brienu ūdenī, bet tieši tanī vietā kur man jāapstājas, peld simtiem mazu zivtiņu, sajutos kā zivtiņu spa, bet izcietu,» smejas Laura.

Tāpat ainā, kur Laura brauc ar motorolleru, viņai klāt piebraucis gados vecāks kungs un jautājis, vai viņa mācās braukt, jo vairākas reizes riņķojusi pa ielu.

Pats klips tapis, pateicoties producentiem - Robertam Pānam un Edmundam Sutenam. Operatora un montāžas režisora pienākumus pildīja jaunais, talantīgais režisors Konstantīns Ņedošivins. Raila stāsta, ka sadarbība izvērtusies viegla un sastrādāties nebija problēmu. Scenāriju rakstīja Konstantīns un Laura kopā.

«Apsēdāmies pie kafijas galdiņa un izrunājām mūsu idejas, kopā saliekot, izveidojās stāsts par mīlestību, šķiršanos un attiecību novērtēšanu,» piebilst jaunā dziedātāja.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu