Pamela Andersone atsakās piedalīties «Ledus spaiņa» akcijā (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Pamela Andersone vienmēr ir piedalījusies dažādās labdarības akcijās un ziedojusi naudu, palīdzējusi ar darbu dažādās organizācijās, bet, saņemot vairākus izaicinājumus piedalīties «Ledus spaiņa» akcijā, aktrise atteikusies to darīt un nokritizējusi pašu akciju kā tādu.

Aktrise atvainojusies, ka nevarēs piedalīties «Ledus spaiņa» akcijā, kaut gan saprot, ka tas ir jautrs un aktīvs veids, kā piesaistīt uzmanību problēmai.

Pamela savu atteikumu pamatojusi, ka tā vietā, lai piedalītos šajā akcijā, viņa cīnīsies par dzīvnieku tiesībām.

Vēl pavisam nesen viņa, viesojoties fondā «ALS», redzēja, kā tie izmanto dzīvniekus, pelēm iešpricē nāvējošu slimību un liek skriet ritenī tik ilgi, līdz viņas mirst, tāpat arī pērtiķiem smadzenēs un mugurā injicē slimības un vēlāk tos graiza un nogalina.

Pamela uzskata šo par lielāku problēmu un liek aizdomāties, ka dzīvnieki tāpat kā cilvēki izjūt sāpes un nav godīgi, ka tikai astoņi procenti kosmētikas un jauno zāļu tiek izmantotas uz cilvēkiem, bet viss pārējais tiek izmantots uz dzīvniekiem, turklāt izmēģinājumi galvenokārt ir neveiksmīgi un nekas jauns netiek atklāts, tiek radītas tikai ciešanas.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu