«Foals» neizdodas sasniegt britu albumu topa 1. vietu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Grieķu izcelsmes jauneklis Janis Filipakiss (Yannis Philippakis) un viņa Oksfordas muzikālā kompānija «Foals» tomēr nav spējusi iekarot Apvienotās Karalistes albumu topa 1. vietu, atzīstot 25 gadus vecā kanādiešu mūziķa Eibela Tesfeja (Abel Tesfaye) aka «The Weeknd» pārākumu.

Lai arī Oksfordas matemātiskā, alternatīvā roka apvienība nedēļas vidū bija līdere pārdoto ierakstu ziņā, tomēr pēc uzstāšanās nesenajā MTV Video balvu pasniegšanas ceremonijā «The Weeknd» spēja apsteigt «Foals», svētdien ziņo «Official Charts Company».

«Beauty Behind the Madness», kas ir «The Weeknd» otrais oficiālais studijas albums, spējis uzveikt arī pagājušās nedēļas uzvarētāju - britu dziedātāju Džesi Glinu, kuras debijas plate šonedēļ 2. vietā.

«The Weeknd» ierakstā piedalās vairāki viesmākslinieki, to starpā Eds Šīrans, Kanje Vests, Lana del Reja u.c.

Tesfejs pirmo ievērību guva ar debijas miksteipu «House of Balloons», kas savulaik kronēts kā TVNET Mēneša albums (skat. recenziju).

«Foals» ceturtais albums «What Went Down» līdz ar to tikai 3. vietā.







KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu