Foto: Dženifera Lorensa nosvin savu dzimšanas dienu gultā ar Krisu Dženeri

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Aktrise Dženifera Lorensa pirms pāris dienām nosvinēja savu dzimšanas dienu. Kā jau pienākas dzimšanas dienā, tika ievietotas fotogrāfijas portālā «Instagram». Faniem par pārsteigumu svētku fotogrāfija bija bilde no guļamistabas, kurā piedalījās realitātes šovu zvaigzne Krisa Dženere.

Dženifera Lorensa ar Kardašjanu ģimeni iepazinās tikai gada sākumā un bija tik lielā sajūsmā par šo faktu, ka spiedza aiz prieka.

Foto: Instagram

Nu sieviete ir tik ļoti iedraudzējusies ar ģimeni, ka kopā svin svētkus. Aktrises divdesmit piecu gadu jubileja tika nosvinēta kopā ar Kardašjanu ģimeni viesnīcā, kur tika baudītas intīmas vakariņas, masāžas un citas viesnīcas piedāvātās ekstras.

Fotogrāfija gultā tapusi Lorensas dzimšanas dienas ietvaros, un grāmatu lasīšana gultā ir bijusi daļa no lielajiem svētkiem.

Portālā «Instagram» zem fotogrāfijas gan Lorensa, gan Krisa atzīstas viena otrai mīlestībā un izsaka prieku par iepazīšanos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu