Britu mediji ziņo par boibenda «One Direction» izjukšanu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu puišu popgrupas «One Direction» atlikušie četri dalībnieki nedēļas nogalē vienojušies par grupas darbības apturēšanu, lai koncentrētos uz soloprojektiem, vēsta britu mediji. Grupas piektais dalībnieks Zeins Maliks «One Direction» pameta pirms pieciem mēnešiem, paziņojot, ka vēlas būt «normāls 22 gadus vecs jaunietis, kas varētu atpūsties un izbaudīt privātu laiku ārpus starmešu gaismām».

Atlikušie četri dziedātāji - Harijs Stailzs, Līems Peins, Luiss Tomlinsons un Nails Horans - tikšanās laikā nedēļas nogalē Londonā vienojušies ieturēt vismaz gadu ilgu pauzi grupas darbībā, vēsta «The Sun».

«Puiši ir kopā jau piecus gadus, kas ir neticami jebkurai puišu grupai. Viņi ir pelnījuši vismaz vienu gadu strādāt pie saviem projektiem. Viņu starpā nav nekādu nesaskaņu, un viņi visi par 100% atbalsta šo lēmumu,» laikrakstam pavēstīja informētas personas.

Vienlaikus «One Direction» puiši ir apņēmības pilni kaut kad nākotnē atgriezties uz skatuves kopā.

«One Direction» izveidota 2010. gadā britu producenta Saimona Kauela talantu šovā «The X Factor». Kaut arī grupa palika trešajā vietā, pēc konkursa puiši parakstīja līgumu ar Kauela ierakstu kompāniju «Syco Music».

«One Direction» savas karjeras laikā pārdevusi vairāk nekā 50 miljonus ierakstu eksemplāru, gūstot būtiskus panākumus gan Eiropā, gan Āzijā, gan arī iekarojot ASV tirgu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu