Uzņems jaunu dokumentālo filmu par «The Beatles» koncertiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Robert MacPherson / AFP

Amerikāņu kinorežisors Rons Hovards uzņems jaunu dokumentālo filmu par leģendārās grupas «The Beatles» koncertiem.

Kinolentes tapšanā piedalīsies «eksbītli» Pols Makartnijs un Ringo Stārs, kā arī mirušo dalībnieku Džona Lenona un Džordža Harisona atraitnes Joko Ono un Olīvija Harisone.

Filmā stāstīts par «The Beatles» koncertiem, sākot ar uzstāšanos «Cavern Club» Liverpūlē un beidzot ar 1966.gada koncertu «Candlestick Park» stadionā Sanfrancisko.

Dokumentālo filmu veidos «The Beatles» 1968.gadā dibinātā kompānija «Apple Corps Limited» sadarbībā ar kinostudiju «White Horse Pictures».

«Esmu pagodināts, ka kopā ar «Apple» un «White Horse» komandu darbošos pie stāsta par šiem četriem puišiem, kuri 1964.gadā pārņēma pasauli. Viņu iespaids uz popkultūru ir nenovērtējams,» teica Hovards.

Šogad britu kinoteātros no jauna tika izlaista filma «A Hard Day's Night», kas iznāca pirms 50 gadiem. Tajā attēlota viena diena grupas dzīve, kad pilnā sparā plosījās «bītlu mānija».

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu