Harisona Forda savainojuma dēļ aizkavējas «Zvaigžņu karu 7» filmēšana (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Zinātniskās fantastikas kinolentes «Star Wars: Episode VII» («Zvaigžņu kari 7») uzņemšana aizkavēsies par divām nedēļām, paziņojusi kinostudija «Disney». Filmēšana noslēgsies rudenī. Studija norāda, ka kinolentes iznākšanas datums nav mainījies - tā tikšot demonstrēta kinoteātros no 2015. gada decembra.

«Augustā komandai būs divu nedēļu pārtraukums, kamēr tiks veiktas izmaiņas grafikā un aktieris Harisons Fords (Harrison Ford) atveseļosies no kājas savainojuma,» kinostudija raksta mājaslapā «StarWars.com».

Kā jau ziņots iepriekš, jūnijā 71 gadu vecais Fords filmēšanas laikā salauza kreiso kāju. Viņam tika veikta operācija.

Fords gaidāmajā kinolentē atkārto Hana Solo lomu, ko pēdējoreiz tēloja oriģinālajā «Zvaigžņu karu» triloģijā. Tā iznāca no 1977. līdz 1983.gadam.

«Zvaigžņu kari 7» iznāks 2015.gada 18.decembrī. Filmā būs redzami aktieri Adams Draivers, Oskars Īzaks, Endijs Serkiss, Džons Bojega un Deisija Ridlija, kā arī seriāla «Game of Thrones» («Troņu spēle») aktrise Gvendolīna Kristija.

Filmā atgriezīsies aktieri no iepriekšējām «Zvaigžņu karu» franšīzes filmām. Tie ir Fords, Kerija Fišere un Marks Hamils.

«Disney» paziņoja arī par divu līdz šim nepazīstamu aktieru pievienošanos filmai. Jaunais britu aktieris Pips Andersens un amerikāniete Kristāla Klārka tika atlasīti no 37 000 censoņu, kuri piedalījās atvērtā aktieru atlasē.

2012.gadā «Disney» par 4,05 miljardiem ASV dolāru (2,96 miljardiem eiro) pārpirka režisora Džordža Lūkasa kinostudiju «Lucasfilm» un līdz ar to arī tiesības uz «Zvaigžņu karu» sēriju. Studija plāno izdot jaunu «Zvaigžņu karu» triloģiju, kā arī vairākas radniecīgas kinolentes.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu